Arată ca muzica. Sună ca arta. IKEA introduce noua ramă foto cu boxă WiFi SYMFONISK ca parte a colaborării de lungă durată cu Sonos.

0
348

IKEA și Sonos vor să democratizeze muzica și sunetul acasă și să aducă o experiență audio mai bună cât mai multor oameni. Cu noua ramă foto cu boxă WiFi SYMFONISK, oamenii se pot bucura atât de un sunet ce umple camera, cât și de o frumoasă piesă de artă.

Cercetările arată că mulți oameni sunt de părere că muzica este cel mai important ingredient pentru crearea atmosferei potrivite acasă. IKEA și Sonos recunosc importanța sunetului și efectul său pozitiv asupra vieții de acasă.
Astfel, IKEA combină cunoștințele de mobilier pentru casă cu expertiza Sonos în crearea de experiențe sonore și difuzoare de înaltă calitate, iar SYMFONISK îmbină un sunet impresionant cu un design excelent. Fiind succesorul lămpii cu boxă SYMFONISK și a etajerei cu boxă SYMFONISK, care au fost introduse în gama IKEA în 2019, noua ramă foto cu boxă WiFi SYMFONISK servește, de asemenea, drept piesă de artă care se potrivește perfect acasă. Boxa va fi disponibilă în versiunile de culoare alb sau negru, cu fețe interschimbabile pentru a oferi o varietate de look-uri.

 

„Rama foto cu boxă este ideală pentru economisirea spațiului și poate fi așezată pe perete, asemenea unei adevărate piese de artă, poate fi asortată cu alte lucrări, poate fi pusă pe un raft sau pe podea, ori sprijinită de perete. Fețele interschimbabile facilitează alegerea unui stil care se potrivește individual fiecărei locuințe”, spune Stjepan Begic, Product Developer în cadrul IKEA Suedia. „Ca parte a gamei inteligente IKEA Home, ce se află într-un proces de extindere, această nouă boxă contribuie la ambiția noastră de a le permite celor mai mulți consumatori să se bucure de o viață de zi cu zi mai inteligentă.” adaugă acesta.

 

„Fiecare boxă SYMFONISK combină experiența audio Sonos cu designul IKEA, în moduri inovatoare, creând produse pe care nicio companie nu le-ar putea crea de una singură”, spune Sara Morris, Principal Product Manager la Sonos. „Designul acustic Sonos face ca difuzorul ramei să sune uimitor, mai ales având în vedere forma atât de compactă, iar conectivitatea prin aplicația Sonos facilitează configurația și utilizarea boxei. Această colaborare pe termen lung continuă să ofere noi idei captivante care să aducă experiențe audio extraordinare, în casele din întreaga lume – așteptăm cu nerăbdare să livrăm împreună cât mai multe produse unice în viitor. ”

 

Rama foto cu boxă SYMFONISK se conectează prin WiFi și poate fi utilizată ca singura sursă de sunet dintr-o cameră sau poate fi conectată cu alte produse din gama SYMFONISK sau alte produse Sonos. Asemenea produselor anterioare SYMFONSIK, și această nouă boxă face parte din sistemul Sonos, ceea ce înseamnă că ascultătorii se pot conecta la mai mult de 100 de servicii de streaming, precum și la întreaga gamă de produse Sonos. Începând cu 15 iulie 2021, rama foto cu boxă WiFi SYMFONISK va fi disponibilă în magazinele IKEA și pe IKEA.com în Europa și America de Nord – alte regiuni vor urma mai târziu.

 

Împărtășind același mod de gândire, dar și valori și pasiune pentru produse excepționale, IKEA și Sonos vor continua să se provoace reciproc, pentru a găsi noi soluții pentru a îmbunătăți viața de acasă prin sunet și muzică.

Despre gama SYMFONISK
Gama SYMFONISK include rama foto SYMFONISK cu difuzor WiFi, lampa de masă SYMFONISK cu difuzor WiFi și etajera SYMFONISK cu difuzor WiFi. Toate produsele SYMFONISK sunt compatibile cu gama actuală de produse Sonos și pot fi controlate din aplicația Sonos.

Despre IKEA
IKEA oferă mobilier de casă bine proiectat, funcțional și accesibil, de înaltă calitate, produs cu grijă pentru oameni și mediu. Există mai multe companii cu proprietari diferiți, care lucrează sub marca IKEA, toate împărtășind aceeași viziune: să creeze o viață de zi cu zi mai bună pentru mulți oameni. IKEA a fost fondată în Suedia în 1943.
Despre sistemul de francize IKEA
Retailer-ul IKEA este operat printr-un sistem de francize cu francizați care sunt autorizați să comercializeze și să vândă gama de produse IKEA pe teritoriile geografice specificate. Inter IKEA Systems B.V.este proprietarul conceptului IKEA și al francizorului IKEA la nivel mondial, care atribuie, de asemenea, diferite companii IKEA să dezvolte gama de produse, să furnizeze produse și să ofere soluții de comunicare. Astăzi, 12 grupuri diferite de companii au dreptul să dețină și să opereze canale de vânzare IKEA în cadrul acordurilor de franciză cu Inter IKEA Systems B.V.

Despre Inter IKEA Group
Grupul Inter IKEA include Inter IKEA Systems B.V., IKEA Suedia AB, IKEA Supply AG și IKEA Industry AB. Inter IKEA Holding B.V.este părintele pentru grupul Inter IKEA.

Despre Sonos
Sonos (Nasdaq: SONO) este lider mondial în experiență sonoră. În calitate de inventator multi-room wireless audio, inovația Sonos ajută lumea să asculte orice mai bine, oferindu-le oamenilor acces la conținutul pe care îl iubesc și permițându-le să îl controleze oricum și oriunde doresc. Cunoscut pentru faptul că oferă o experiență sonoră de neegalat, o estetică atentă a designului, simplitatea utilizării și o platformă deschisă, Sonos pune conținutul audio de calitate la dispoziția oricui. Sonos are sediul în Santa Barbara, California. Aflați mai multe pe www.sonos.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here