Bufonii la patul de moarte al regelui, domnii șobolani, puţin Johnny Walker şi un autodenunt in plina sedinta a Consiliului Local Ploiesti – Ziarul Incisiv de Prahova

0
134

Liberalii ploieșteni au criticat dur prestația primarului Andrei Volosevici din conferința de presă de marți și s-au arătat nemulțumiți de prezența prefectului Virgiliu Nanu (președinte PSD Prahova) alături de edilul suspendat din PNL.

„Am aflat de la primarul Andrei Volosevici că dl prefect Virgil Nanu este implicat 1500 la 100 în furnizarea apei calde şi în preţul acesteia. A curs un râu de lapte, miere şi mii de mulţumiri din partea dlui primar către şeful său de partid (PSD).

Nu ştim exact ce şi cum rezolvă dl prefect aceste probleme, dar înţelegem că, în urma implicării acestuia, ploieştenii plătesc timp de aproape 3 luni apa caldă la un tarif de trei ori mai scump decât pe timpul sezonului rece, deoarece gigacaloria se achită acum la preţul de producere de 720 lei faţă de 222 lei cât era preţul de facturare pentru populaţie atunci când tariful era subvenţionat.

Mii de mulţumiri, domnule prefect, pentru implicare!

Înţelegem că dl primar face acum echipă cu domnul prefect şi pentru rezolvarea problemelor tehnice ale societăţii de termie, fiind vorba probabil despre tăierea şi vânzarea la fier vechi a ultimului cazan preluat. Vor fi probabil alte mii de mulţumiri lansate de dl primar, dacă operaţiunea va reuşi.

Şi dacă toate acestea nu sunt adevărate şi dacă domnul prefect nu a venit cu bani de la Guvern şi nici de acasă, atunci pentru ce îi mulţumeşte dl primar prefectului? În fluviul de lapte şi miere care se revarsă acum între cei doi parteneri PSD probabil că dl prefect a picurat puţin Johnny Walker şi atunci se explică şi ieşirea publica a primarului Volosevici”.

https://fb.watch/ljoBeIhyM1/

Regele, bufonul și domnii șobolani – fabulă barocă, farsă, bufonerie și mascaradă tipic damboviteana, este oglinda unei lumi în derivă, imaginea unui univers marca „Caragiale”, univers aflat într-o evidentă criză a celor de langa edil.

Nu stim cine au fost bufonii si regele din cele trei personaje care au participat la aceasta mascarada/conferinta de presa, cert este doar faptul ca, directorul de la SC Termo nu credem ca avea aprobare de la C.A si AGA sa participe la acasta bufonerie. Societatea este in subordinea Consiliului Local Ploiesti iar actionar nu este Volosevici, persoana fizica.

In fapt, de cateva zile asistam siderati la o farsa de proportii care s-a incheiat aseara cu intregirea PSD-ului local cu marele om (profesional) de nivel mondial, Administratorul Public al Ploiestiului, Simona Albu, precum si cu anuntul unei candidaturi viitoare ale edilului actual din partea PSD-ului. In locul PNL-ului, noi, l-am mentine suspendat pana la finele mandatului, chiar daca aduce prejudicii incomensurabile partidului.

Sa reamintim ca, la reactia liberalilor ploieșteni si a vicepresedintelui Consiliului Judetean Prahova a intervenit si un neica nimeni, intrat in politica printr-o femeie direct de pe plaja unde era in fundul gol? Ar fi de prisos.

Apostol Constantin Cristian:

„Farfuridi, plateste datoriile si lasa smecheriile penale cu terenuri si cladiri!

Piesa de teatru (inca una!!!) regizata de Farfuridi in Consiliul Local Ploiesti????

 Observ cu tristețe cum Farfuridi duce cu pași repezi compania de transport public local din Ploiești și Ploieștiul, în general, către FALIMENT.

În spatele unor acțiuni care dovedesc cât de prost este condusă Primăria, având lumânarea pe piept, politic vorbind, domnul Farfuridi încearcă să paseze responsabilitatea unei crize către viceprimari.

Nu ar fi prima dată!!!

Mai exact, tocmai către cei pe care i-a lăsat fără atribuții de mai multe ori.

În criza Veolia a făcut același lucru: după ce a îngropat Ploieștiul, și-a delegat atribuțiile către viceprimar; în criza apei calde/căldurii, și-a delegat atribuțiile tot către viceprimari.

 În ședința Consiliului Local al Municipiului Ploiești de ieri, Farfuridi nu a putut să explice/nu a vrut să explice de ce a pus acest proiect pe ordinea de zi acum și nu cu două luni în urmă, când Ploieștiul chiar avea nevoie.

Precizez faptul că este vorba de un proiect prin care dorește mărirea capitalului social al TCE cu terenuri și clădiri pentru garanții suplimentare oferite de ANAF în vederea reeșalonării datoriilor istorice.

  Și încă ceva!

Farfuridi nu a răspuns concret la o întrebare ESENȚIALĂ: de ce nu plătește datoriile istorice (minim 18 milioane de lei) către TCE, nemaifiind astfel nevoie să cedeze terenuri și clădiri din domeniul public al Municipiului Ploiești către o firmă aflată în FALIMENT nedeclarat.

Aici miroase foarte urât, miroase a transfer mascat de proprietate din domeniul public către unul privat, iar riscul de a pierde acest teren și clădirile de către Municipiul Ploiești este URIAȘ!

Dar să revin la datorii.

Farfuridi nu le plătește fiindcă nu are cu ce!

Pentru că și Primăria condusă de el este în FALIMENT.

Atenție: tot nedeclarat!!!

Asta arată, de fapt, ceea ce am spus acum doi ani, și anume că omul nu poate și nici nu știe. Mai mult decât atât, se află deja în top, având cel mai prost mandat de primar al Ploieștiului!

PS: Ce asemănare memorabilă între cuplul Farfuridi – Tipătescu și conferința de presă de ieri în privința Termo Ploiești!

Bufonaria a continuat cu „sedinta de lucru” in care edilul s-a intalnit cu ministrul Sorin Grindeanu.

O incercare lamentabila de piar si o disperare de a se acoperi cu creditul ilegal semnat cu BCR-ul din care s-au achitat deja bani pe un comision, fara aprobarea Consiliului Local Ploiesti.

Dintre toate bufoneriile din ultima perioada noua ne-a atras atentia autodenuntul efectuat in plina sedinta a Consiliului Local Ploiesti din data de 20.06.2023, autodenunt care a „scapat” consilierilor locali.

 

Noi stiam ca personajul era bun cand lucra la Conpet sa se uite pe filme cu pornografie infantilă, conform celor constatate la aceea perioada de o structura de forta.

TCE, la un pas de intrarea în insolvenţă. Primarul NU a achitat datoriile către societate! O societate care a fost coordonata doar de edil si de profesionistul de renume mondial, administratorul Public al Ploiestiului, Simona Albu.

„Am pornit procedura de evaluare, am selactat un evaluator independent, ANEVAR…am procedat la evaluarea bunurilor….La sfarsitul lunii mai ne-a venit cu o prima evaluare. I-am cerut acestuia o reevaluare pentru ca evaluarea era neandestulatoare…ne-a facut o reevaluare suplimentara…”.

Ba esti prostba esti nebun!”

https://fb.watch/ljoyaTLwRv/

Astfel, solicitarea liberalilor ploieșteni este de prisos:

Având în vedere situaţia dramatică în care se află societatea, pericolul de a periclita întregul transport public, dar şi siguranţa celor 900 de angajaţi, facem un apel public adresat dlui primar Andrei Volosevici să achite de urgenţă obligaţiile financiare care revin primăriei”.

Administratia la „firul ierbii” a celor doi mari specialisti (edil si administrator Public al Ploiestiului) au condus UAT-ul in faliment si constatam acum doar un mare „fluviul de lapte şi miere care se revarsă”. Asta ca sa nu mai vorbim de lege, pentru cei doi este facultativa! (Cerasela N.).

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here