Refinanțarea unui credit prin easy credit – păreri și sfaturi utile

0
76

Esențialul în câteva cuvinte

Refinanțarea unui împrumut înseamnă rambursarea unui împrumut sau renegocierea acestuia pentru a împrumuta la o rată mai atractivă. Refinanțarea creditului este utilă pentru:

Obțineți o rată mult mai mică pentru creditul dvs. curent.

Reduceți nivelul plăților dvs. lunare, precum și rată datoriilor.

Concentrați împrumuturile într-unul singur.

Bucurați-vă de o îmbunătățire semnificativă a situației dvs. financiare.

Refinanțarea se referă în principal la împrumuturile cu rată fixă, deoarece ratele variabile, prin definiție, permit să beneficieze de reduceri ale ratelor.

Pentru a refinanța un împrumut cu rată fixă, va trebui să plătiți penalități de plată anticipată, care pot reprezenta până la 3% din principalul restant.

În concluzie, un proiect de refinanțare Easy credit a împrumutului:
Este bun dacă puteți obține o rată mult mai mică decât creditul dvs. actual și dacă aveți mai mult timp să plătiți.

Benefic dacă ratele dobânzilor au scăzut brusc sau dacă situația dvs. financiară s-a îmbunătățit semnificativ de la momentul în care ați contractat împrumutul.

De ce se refinanțează un împrumut?
Renegocierea creditului ipotecar
Renegocierea creditului ipotecar are că scop modificarea contractului dvs. original pentru a obține condiții mai favorabile. Aveți tot interesul să vă renegociați ipotecă atunci când piața ipotecară se mișcă cu rate în scădere. Puteți renegocia fie:
Dacă sunteți în relații bune cu banca dvs. sau sunteți client de lungă durată.
Căutând ajutorul unui broker specializat în credit imobiliar, capabil, datorită expertizei sale, să găsească argumentele potrivite pentru a obține cele mai bune condiții.

Atunci când solicitați renegocierea contractului dvs. de credit ipotecar, banca vă evaluează dosarul, respectându-vă solvabilitatea și capacitatea financiară. Apoi, ea poate decide să modifice anumite condiții ale contractului dvs., cum ar fi:

Rata ipotecii dvs.
Durata contractului
Valoarea plăților dvs. lunare
Programul ipotecii dvs.
De asemenea, puteți simula refinanțarea ipotecii

Răscumpărarea creditului

Consolidarea creditului sau răscumpărarea creditelor prin Easy credit este o operațiune care vizează consolidarea tuturor împrumuturilor dvs. (credite imobiliare, împrumuturi personale, împrumuturi auto, credit revolving etc.) într-un singur împrumut, reducând astfel rată. Răscumpărarea creditelor vă permite astfel să reduceți nivelul plăților dvs. lunare, dar și să vă creșteți puterea de cumpărare.
Pentru a răscumpăra credite, trebuie să:
Solicitați o consolidare a creditului la banca sau brokerul dvs.,
Furnizați documentele solicitate pentru completarea dosarului dvs. în urmă acordului de principiu,

Semnați noua ofertă de credit și apoi trimiteți-o înapoi.

Apoi banca sau brokerul se ocupă de contactarea tuturor creditorilor dvs. atunci când sunt mai mulți, pentru a vă rambursa toate împrumuturile. Răscumpărarea creditelor vă permite, de exemplu, să finanțați un nou proiect imobiliar, pentru a acumula economii sau pur și simplu pentru a reduce cheltuielile prea mari.

Pentru a face răscumpărarea unui împrumut, trebuie să îndepliniți o condiție: grupați cel puțîn două datorii (de exemplu, un credit ipotecar și un credit de nevoi personale).

În acest context, easy credit va întinde o mâna de ajutor și va oferă toate informațiile și sprijinul necesar pentru o refinanțare. Accesând rubrica de testimoniale, veți găși în Easy credit păreri favorabile ale unor persoane deja sprijinite în acest proces. Nu ezitați să va informați și să ne contactați pentru mai multe detalii! Veți reuși astfel să va faceți viață mai ușoară!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here