Brasov: Accidente grave petrecute din cauza alcoolului sau a oboselii la volan

0
1031

masina-rasturnata-santPolițiștii rutieri din Brașov au consemnat, în ultimele 24 de ore, câteva accidente grave, din care unul s-a soldat cu decesul șoferului.

În data de 04.05, în jurul orei 04:12 un conducător auto, care nu poseda permis de conducere, în timp ce circula pe str. Ferencz Szelmer, în apropiere de intersecția cu str. Traian, a pierdut controlul asupra direcției acroșând 2 autovehicule parcate regulamentar. În urma testării a rezultat o alcoolemie de 0,95 mg/l alcool pur în aerul respirat.

Acesta a fost transportat la SCJU BV unde i-au fost prelevate doua probe de sânge. Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Brașov, și s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului.

Tot vineri, în jurul orei 21:36, polițiștii au oprit în trafic conducătorul unui ATV, în vârstă de 20 ani, care nu poseda permis de conducere, în timp ce circula pe raza localității Recea. În urma verificării vehiculului a rezultat că acesta este neînmatriculat. De asemenea, în urma testării din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat a rezultat o alcoolemie de 0,84 mg/l.

Tânărul s-a ales și el cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, sub influența alcoolului și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Sâmbătă, în jurul orei 08:00, un autoturism a ieșit în decor pe DN13, la Rupea, pe sensul de mers Sighișoara – Brașov. Din primele verificări nu există urme de frânare, ci doar urme de derapaj. Din acest motiv, polițiștii cred că șoferul a adormit sau i s-a făcut rău.

Din păcate, pentru că mașina s-a răsturnat într-un șanț, iar conducătorul auto –  un bărbat de 36 de ani, din județul Mureș – nu purta centura, acesta a decedat în urma impactului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here