Idei de cadouri originale sau speciale care îl vor emoționa cu siguranță pe iubit

0
159

Vrei să vă celebrați aniversarea, o zi de naștere sau să celebrați pur și simplu iubirea care vă unește? Lasă-te sedusă în acest caz de afecțiune, de tandrețe și de alte sentimente pe care le ai față de iubit pentru a oferi un cadou care îl va emoționa fără doar și poate.

Un mesaj emoționant. Compune un poem special pentru el sau alege o poezie care să te ducă cu gândul la el. Sau de ce nu, îi poți scrie cele mai emoționante și mai sincere rânduri.

Intenția este una foarte simplă- să îi arați cât de mult îl apreciezi pentru personalitatea și calitățile sale și că vrei acum să îi demonstrezi asta.

O călătorie uimitoare. Dacă bugetul permite asta, poți planifica fără știrea lui cel mai romantic sejur în doi. Vă puteți de exemplu, reîntoarce la locul unde v-ați întâlnit prima dată sau să vizitați un oraș foarte romantic.

Un salt cu parașuta. Dacă partenerul adoră senzațile forte, atunci îi poți oferi un salt cu parașuta. Adrenalina și veselia vor fi la cote maxime!

Poze care vorbesc pentru tine. Fie că relația durează de ceva ani, fie că durează doar de câteva luni, pozele adunate într-un album, unde poți să scrii și cele mai frumpase mesaje sau gânduri, pot să fie o altă idee bună de cadou.

O carte cu povestea voastră. Ia un carnețel, o agendă sau o carte cu foi goale și începe să scrii povestea voastră. Poți să povestești pur și simplu momente speciale sau să schimbi tema la fiecare pagină. Un cadou special pentru iubit cu cea mai mare valoare sentimentală.

O cutie cu cele mai frumoase cuvinte sau gânduri. Ia un borcan pe care să îl decorezi cu cea mai frumoasă panglică. În interior, poți pune 365 de cuvinte pentru fiecare zi a anului. Pot să fie declarații de dragoste, amintiri, glume ale voastre sau mesaje de încurajare.

O lumânare personalizată. Nu este deloc complicat. Ai nevoie de un suport de lumânare, de o lumânare, de un ulei esențial și distracția poate să înceapă.

Un nou parfum. Este un cadou perfect pentru o persoană pe care o cunoști foarte bine. Este un cadou care va face mereu plăcere, fără doar și poate.

Accesoriile șic sunt și ele cea mai bună alegere. Aici opțiunile sunt infinite- un stilou frumos,   agenda personalizată,  portofel, un etui sau o husă nouă pentru telefon… chiar ai de unde alege.

Un gadget tehno. Este cea mai bună alegere pentru iubiții care sunt pasionați de tehnologie. Obiecte ce se pot folosi în mașină, la birou, acasă… accesoriile pentru sport sunt o altă opțiune bună.

Vinul. Dacă partenerul este mare amator de vinuri, atunci poți alege cel mai delicios sau mai savuros vin cu care să vă delectați amândoi.

Cei care vor să aducă mai multă savoare vieții sexuale, pot alege jucăriile sexuale. Viața sexuală va avea doar de câștigat și de ele se vor bucura ambii parteneri, fără doar și poate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here