Ce sunt soluțiile Primer folosite la realizarea manichiurilor moderne?

0
123

Manichiurile moderne sunt realizate cu ajutorul unor soluții foarte complexe care au roluri multiple: deshidratare, adeziune maximă pentru gelurile și ojele care se vor aplica ulterior, protecție a unghiei și hrănire, etc.

Cele mai eficiente și protectoare soluții pregătitoare folosite la manichiurile moderne sunt, bineînțeles, cele profesionale. În prezent și la noi în țară există foarte multe magazine online care comercializează cu succes toate categoriile principale de produse profesionale pentru realizarea manichiurilor moderne.

 

Ce sunt soluțiile de tip Primer?

După cum sugerează și numele, soluțiile Primer sunt primele soluții care se folosesc la realizarea manichiurilor și pedichiurilor de tip gel UV sau ojă semipermanentă.

Scopul lor este de a mări în mod semnificativ aderența materialelor de tip gel sau acryl la suprafața unghiilor naturale sau tehnice.

Există mai multe tipuri de soluții de tip Primer: cu acid, fără acid și non-acid.

Soluția Primer cu acid este cel mai eficient agent de aderență creat până în momentul de față. Acesta acționează pe suprafața unghiei chiar la nivelul straturilor superficiale de keratină. Va crea micropori în care gelul va pătrunde cu ușurință. Este o soluție care se folosește și pentru manichiurile realizate cu ojă semipermanentă.

De asemenea, soluțiile de acest gen sunt și soluții degresante foarte bune, mai ales pentru sebum. Întotdeauna trebuie să evitați contactul cu cuticulele și cu pielea, deoarece este o soluție acidă și corozivă. După ce a fost aplicată, este recomandat să așteptați să se usuce foarte bine. Dacă acest lucru nu se va realiza, atunci celelalte soluții care se vor aplica ulterior peste ea, se vor îngălbeni.

Soluția Primer non-acid este tot o soluție de tip Primer care conține însă un alt tip de acid decât în cazul primului produs. Acționează la fel ca și soluțiile de tip Primer acid și au aceleași roluri.

Soluții Primer fără acid sunt cele mai recente produse de acest gen, se mai numesc și soluții de tip Bonder. Este tot un agent de aderență bun, care acționează ca un strat cu două fețe aderente. Este foarte indicat să fie folosit în manichiurile realizate cu oje semipermanente.

Mai poate fi folosit la manichiurile pe bază de geluri, după aplicarea soluției Primer cu acid. Efectul de aderență va fi foarte bun! În felul acesta o manichiură va rezista chiar și 3-4 săptămâni. Pentru un efect foarte bun, rețineți că suprafețele pe care au fost aplicate astfel de soluții trebuie uscate foarte bine și nu trebuie să le ștergeți cu soluții de tip Cleaner. Aceasta poate anula efectul soluției de tip Primer repede.

 

Soluții pregătitoare profesionale de cea mai bună calitate

FSM Romania este un foarte important distribuitor din România de produse profesionale și semiprofesionale pentru manichiuri și pedichiuri foarte complexe și moderne. În oferta acestui complex magazin online, veți găsi toate tipurile de soluții Primer, soluții de tip Bază sau Top, foarte multe categorii de oje semipermanente, geluri pentru construcții, geluri color, lămpi UV sau LED, pupinele, pudre acrilice, decoruri unghii, soluții pentru îndepărtarea cuticulelor, etc. Oferta merită analizată periodic deoarece sunt postate în mod frecvent produse de actualitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here