EXPLOZIV/Au fost ansamblate primele ”pachete” promotionale continand zeci de inscrisuri, documente si stick-uri cu inregistrari care contin probe indubitabile ale abuzurilor comise de unii magistrati / ”Cursa de soareci” din sistem!

0
320

Multi ”papagali” de la marginea sistemului, mai ales procurori si politisti de judiciar detasati pe langa acestia care s-au crezut si ei ”vulturi” pe vremea de glorie a statului paralel au inceput acum sa se dea inspaimantati din colt in colt, simtind ca tocmai ”capetele” lor vor fi ofranda pusa de adevaratii baieti destepti din servicii pe tava opiniei publice. Care are inca nevoie de vinovati, fie ei si simpli ”Acari Paun”, dar care sa traga ponoasele implicit penale ale abuzurilor halucinante comise pe ”campurile tactice” ale Justitiei. Iar faptul ca de-abia acum si-au dat seama ca s-au varat singuri in ”cursele de soareci” parca dinadins lasate cu ”momeala” notelor informative in ele de catre ofiterii acoperiti operativi care aproape ca ajunsesera sa le scrie  cu totul, cap-coada, rechizitoriile pe care ei doar le semnau nu le acorda, desigur, nicio circumstanta atenuanta. Mai ales ca ”smecheria costa” al naibi de mult intr-o lume oricum atat de perversa si dura precum cea a serviciilor secrete din Romania zilelor noastre!

Si pentru ca li se apropie vertiginos vremea ”platii”, multi dintre cei deja prinsi in ”cursele de soareci” ale serviciilor ”chitaie” deja speriati, incercand sa-si salveze pielea. Prea tarziu insa… Mai ales ca aici nu este in niciun caz vorba de o simpla ”fabula”, ci de probe cat se poate de concrete, care dovedesc excesul de zel al celor care se milogeau de ofiterii de informatii sa lea dea si lor niscai ”avant” ca sa-si lege  vreun ”scalp” de inculpat mai rasarit la cingatoare, ca sa nu dea urat la bilanturile triumfaliste ale structurilor de Parchet. Acolo unde, sa nu uitam, ce-i drept, aveau de facut fata ”concurentei neloiale” practicate de unitati precum cea ”de elita” de la DNA Ploiesti. Iata insa ca deja au fost ansamblate primele ”pachete” promotionale continand zeci de inscrisuri, documente si stick-uri cu inregistrari care contin probe indubitabile ale abuzurilor comise de unii magistrati. Precum este si ”pachetul”  de-abia intrat in posesia noastra si care va dovedi cu prisosinta, atunci cand il vom ”detona”, slugarnicia, excesul de zel si abuzurile socante ale unui ditamai prim-procurorul unei importante structuri, culmea, alta decat DNA,  care cerea ”capul” unor sefi de structuri de forta doar ca sa dea si el bine ”sus”…

Acum sunt cei mai periculosi

Iar nimeni nu este atat de naiv incat sa nu-si dea seama ca adevaratii beneficiari ai ”impartelii” unor astfel de ”pachete” continand aboslut tot ce trebuie pentru ca nou infiintata Sectie pentru investigarea infractiunilor comise de magistrati sa se autosesizeze imediat sunt, culmea, tot cei care le-au intins cu doar cativa ani in urma ”momelile” constand in note informative si dosare aproape gata facute  procurorilor care s-au repezit sa o ”muste”. Si care de-abia acum constientizeaza ca sunt prinsi in capcana. Insa aceasta agonie ii face mai periculosi decat oricand. Pentru ca, pur si simplu unii dintre ei se vor dezlantui, astfel ca dupa ce au dat drumul la carucioare cu zeci de volume ale dosarului lui Calin Popescu Tariceanu si l-au chemat deja pe mult mai tacutul in ultima vreme presedinte al Comisiei de control a SRI, Claudiu Manda, dupa cum dezvaluiam chiar zilele trecute, vor improsca probabil, atat cat mai au timp, cu acuze, anchete, ”suspiciuni rezonabile” si ”indicii fara de dubiu” in stanga si in dreapta. Astfel ca, in timp ce politicienii actualei Puteri se culcasera pe ideea ca, gata, statul paralel a fost deja infrant,  iata ca nu luat in gand si disperarea ”soarecilor” de procurori. Care nu au fost ei musai procurori sefi sau cine stie ce conducatori de structuri, ci doar niste simpli pioni ai jocurilor de culise din justitie, dar care acum se vor agata cu disperare de orice oportunitate de a scapa din ”cusca” unde au fost prinsi. Recurgand implicit la santaj si amenintari ”de gradinita”, fara a constientiza insa astfel ca si altii pot face flagranturi, nu doar ei…

Cine il razbuna pe ”nea Mitica”?

Iar disperarea este atat de mare incat aproape ca este de inteles ca tocmai procurorii care se simt acum la randul lor ”vanati” nu mai rationalizeaza ca se vor intoarce impotriva lor si cazuri precum cel a lui Dumitru Dragomir. Cel care a stat atata amar de vreme cu o condamnare de sapte ani in spate, pentru ca acum sa fie achitat definitiv! Astfel ca actuala coalitie de guvernare ar trebui sa o lase ceva mai moale cu vaitatul public si sa aplice naibi odata noua legislatie privind razbunarea magistratilor, pentru a-l razbuna astfel atat pe ”nea Mitica”, dar si pe alte mii de romani aflati in aceeasi situatie inumana! (Catalin Tache).

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here