Dieta Rina, o dieta disociata cu efecte imediate!

0
668

Dieta Rina, o dieta disociata cu efecte imediate!

Una din cele mai apreciate retete pentru slabit de catre vedetele din ziua de azi este dieta Rina. Astfel, cu ajutorul acestui regim se poate ajunge la o reglare perfecta a metabolismului, in conditiile in care multe din dietele deja cunoscute si devenite faimoase pe internet functioneaza pe principiul yoyo si astfel se ajunge exact la aceeasi greutate de la care s-a inceput. Este foarte important faptul ca dieta Rina se bazeaza pe principiul disocierii alimentelor timp de 90 de zile si astfel se poate slabi pana la 20 de kilograme.

Care sunt principiile in dieta Rina?

Principiul de baza care face ca dieta Rina disociata este faptul ca alimentele se combina corect in alimentatie iar meniul zilnic respectat pe toata perioada functioneaza perfect pentru majoritatea tipologiilor. Toata aceasta dieta se intinde pe o durata de 90 de zile si ajuta mult in eliminarea grasimilor in cantitati mari, avand grija de sanatatea corpului in acelasi timp. Aceasta dieta nu presupune infometarea si numararea caloriilor, insa consta intr-o slabire treptata in care corpul se va simti mult mai bine.

De unde a pornit dieta Rina?

Aceasta dieta a fost lansata de catre un nutritionist specializat pe sportivi din SUA si a fost studiata si analizata de specialistii din lumea intreaga, ajungand sa fie recomandata nu numai de ei dar si de medicii cardiologi, in special celor care sufera de boli de inima si isi doresc organe mai sanatoase.

Cum se imparte dieta Rina?

Aceasta dieta se imparte in patru etape care dureaza cate o zi, fiecare etapa presupunand un anumit regim care trebuie respectat cu strictete, pentru a putea repeta acest ciclu. Deoarece aceasta dieta este bazata pe disociere si stomacul primeste astfel doar un singur tip de mancare, el ajuta si contribuie la procesul de slabire. Regimul Rina incepe cu ziua proteinelor si se termina cu ziua vitaminelor. A 290a zi este o zi de detoxifiere este o zi in care se consuma numai apa, pentru a putea curata stomacul.

Inainte de a urma aceasta dieta, este important sa nu fie urmata de persoane care sufera de diabet sau afectiuni ale stomacului, din cauza alimentelor care trebuie interzise.

Articolul Dieta Rina, o dieta disociata cu efecte imediate! apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here