Preşedintele Klaus Iohannis s-a arătat „foarte îngrijorat” de situaţia din Parlament privind legile Justiţiei.

0
558

Parlamentarii trebuie să înţeleagă nevoia unei consultări pe tema modificărilor care vizează legile Justiţiei, însă acum se poate constata doar un „dialog al surzilor”, a atras atenţia miercuri, în faţa presei, preşedintele Klaus Iohannis.

”Este foarte bine că se lucrează la Parlament şi seara şi dimineaţa, important nu este când se lucrează, ci rezultatul să fie unul rezonabil. Sunt foarte îngrijorat fiindcă se poate constata cu uşurinţă un dialog al surzilor între cei care promovează schimbările legislaţiei specifice şi sistemul care ar trebui să pună pe urma în practică această legislaţie.

Avem opinii negative de la Consiliul Superior al Magistraturii, din societatea civilă şi cred că ar fi momentul acum, în ceasul al 12-lea, ca parlamentarii să înţeleagă nevoia unei consultări reale, aşezate, cu toţi factorii implicaţi, că dacă tot trebuie să se schimbe legislaţia în domeniul Justiţiei şi, probabil, este nevoie de unele modificări, să fie făcute acele modificări care sunt necesare şi să fie făcute după o discuţie prealabilă cu toţi cei implicaţi şi să se ţină cont de opiniile celor care vin să îmbunătăţească această legislaţie„. (Corina U.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here