O primărie din Prahova acordă 2.500 de lei, sprijin financiar pentru fiecare nou-născut

0
508

Începând cu 1 august, părinții din comuna prahoveană Brazi beneficiază de un sprijin financiar consistent la nașterea unui copil. În baza unei hotărâri adoptate de Consiliul Local în ședința de luna trecută, administrația locală oferă 2.500 de lei pentru fiecare nou-născut.

Hotărârea precizează că ajutorul se acordă pentru copiii care au venit pe lume după 1 august 2017, în cazul în care cel puțin unul dintre părinți are domiciliul sau reședința pe raza localității.

Sprijinul se acordă în baza unor cereri care trebuie depuse la Primărie în termen de 30 de zile de la nașterea copilului, însoțite de actul de identitate al părintelui care are domiciliul/reședința pe raza comunei – original și copie, certificatul de naștere al copilului – original și copie, extras de cont pentru verificarea viramentului bancar (dacă este cazul).

Ajutorul se acordă o singură dată, solicitanților care îndeplinesc condițiile stabilite prin hotărâre a Consiliul Local, în termen de 30 de zile de la data emiterii dispoziției scrise a primarului, care trebuie dată în cel mult cinci zile de la înregistrarea cererii. (telegrama.ro).

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here