Samsung desemnat ,,Cel mai bun angajator din lume” pentru al patrulea an consecutiv de către Forbes

0
148

București, România – 27 noiembrie 2023 – Samsung Electronics a fost desemnat în luna noiembrie ,,Cel Mai Bun Angajator din Lume” de către revista Forbes. Distincția marchează al patrulea an consecutiv în care Samsung obține această clasare în top, o realizare cu adevărat impresionantă, care atestă eforturile companiei de a susține angajații în a-și atinge potențialul.

Cu ajutorul Statista (una dintre cele mai importante platforme de business intelligence și date statistice din lume), Forbes a chestionat peste 170.000 de angajați din 50 de țări diferite, inclusiv SUA, Regatul Unit, Germania, China, India, Vietnam, Coreea și altele. Participanții au evaluat responsabilitatea socială a Samsung, performanța economică, condițiile de muncă și au răspuns la întrebarea dacă ar recomanda compania familiei sau prietenilor.

*Companiile nu plătesc nicio taxă pentru a participa la sondaj și le este strict interzise să interfereze cu procesul și rezultatele sondajului, toți participanții având anonimatul protejat pe deplin.

Poziționarea Samsung în topul Forbes este rezultatul nivelului ridicat de satisfacție și mândrie pe care angajații îl au în ceea ce privește compania, precum și al reputației pozitive pe care brandul o are în industrie. Forbes a evidențiat prin acest clasament modul în care companiile de top, inclusiv Samsung, pun accent pe oportunitățile de creștere, cooperarea globală, lucrul la distanță și pe modul în care stimulează și motivează angajații în a-i face să simtă că munca pe care o depun este una importantă.

Samsung Electronics continuă să inoveze cultura și sistemele sale pentru a oferi un mediu de lucru confortabil și sigur, care permite angajaților de la toate nivelurile să se dezvolte. Compania oferă, de asemenea, diferite facilități cum ar fi restaurante in-house, clinici, centre de fitness, clinici de consiliere pentru sănătatea mintală și altele. Samsung este, de asemnea, implicată în programe filantropice care contribuie la comunitatea locală, cum este de exemplu și programul ,,Solve for Tomorrow”.

Puteți citi articolul complet despre cei mai buni angajatori din lume, aici, iar topul realizat de Forbes este disponibil aici.

###

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai recente știri, vă rugăm să vizitați Samsung Newsroom România la news.samsung.com/ro/

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here