Sfaturi utile pentru orice incepator care utilizeaza un aparat foto DSLR

0
161

Industria aparatelor foto și a fotografiei evoluează rapid. Aceiași inovatori care ne aduc cele mai noi și cele mai bune sunt, de asemenea, mâna cea mai rapidă și mai necruțătoare în a determina ca aceleași evoluții de ultimă oră să devină învechite.

 

Numai Canon a scos în acest an cel puțin un model nou de aparat foto profesional pe trimestru, și încă nu a terminat. Marca chiar a anunțat la sfârșitul anului 2021 că va pune capăt cu totul aparatelor DSLR, punând capăt cu amar la aproape două decenii și jumătate de dezvoltare a aparatelor SLR digitale.

 

Cu toate acestea, dacă vă ocupați de fotografie de mai mult de câțiva ani, sunt șanse mari ca un stoc de accesorii DSLR să se afle încă în dotarea dvs. Și, de fapt, doar pentru că va veni o zi în viitorul apropiat când DSLR-urile din fabrică vor dispărea, asta nu înseamnă că a începe cu un DSLR este o mișcare fără sens pentru fotografii începători!

Feriți-vă de bateriile de altă marcă

În orice mulțime de fotografi, este garantat că veți întâlni cel puțin câțiva care spun că folosesc de ani de zile baterii de DSLR de altă marcă fără niciun incident. Oricât de tentant ar fi prețul mai mic, vă îndemnăm să nu credeți în această prejudecată de confirmare – există șansa să plătiți prețul cu sănătatea aparatului dumneavoastră foto.

 

În timp ce câteva mărci terțe de pe piață nu caută să provoace distrugerea aparatului foto și a portofelului dvs., există o mulțime de dubluri de calitate jenant de scăzută. Nu trebuie decât să vă luați după numeroasele frustrări exprimate în recenziile utilizatorilor despre bateriile ieftine de la terți împărtășite online.

 

Dacă aveți timpul și resursele necesare pentru a face cumpărături, există mărci terțe de încredere. În cel mai bun caz, în cazul în care folosiți baterii de altă marcă, aparatul foto este în regulă, dar nu poate ține încărcătura. De asemenea, s-ar putea să vă treziți cu baterii de la terți care, în mod enervant, nu se potrivesc cu încărcătorul de baterii al producătorului acelui aparat foto profesional, astfel încât trebuie să țineți pasul cu o configurație complet diferită. Alegeti un aparat foto profesional de pe emag.ro vedeti oferta completa!

Bateria se poate strica după doar câteva încărcări. De cealaltă parte a monedei, s-ar putea să pariați pe niște reparații majore pentru aparatul dumneavoastră foto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here