Pareri Despre TUNINGRO RTT DISTRIBUTION SRL

0
1893
pareri despre rtt distribution srl
pareri despre rtt distribution srl

chipa Rtt distribution srl Pascani este formata din personal tanar si dedicat domeniului auto.Firma Rtt distribution srl Ofera o gama variata de produse sub brandul Tuningro. Brandul Tuningro s-a dezvoltat in urma dorintei de a aduce pe piata romaneasca numai produse de calitate superioara pentru posesori de autovehicule.
Administratori RTT Distribution srl fac efoturi uriase de a oferi servicii de calitate ireprosabila tuturor clientilor si doresc sa atinga imposibilul adica multumirea 100%. Imposibilul a devenit posibil prin dedicare fata de produsele auto care iau nastere sub brandul Tuningro.ro
Brandul Tuningro.ro ofera urmatoarele produse-
-prelata auto exeterioare marca tuningro
-huse scaune dedicate marca tuningro
-huse scaune dedicate pentru toate modele de autoutilitare marca tuningro
-aparatori noroi tuningro
-manere schimbatoare auto marca tuningro
-stergatoare dedicate pentru 900 de modele auto tuningro
-covorase din cauciuc dedicate tuningro
-aparatori noroi pentru gipuri dedicate tuningro
-huse volan tuningro
-bare portbagaj auto dedicate pentru 5000 de modele auto marca tuningro

Livrarea comenzi se face in termen de 24-48 de ore de la data confirmari comenzi, prin urmare echipa RTT DISTRIBUTION SRL FACE eforturi mari pentru a onora orice comanda venita din partea clientilor.

Toate produsele Rtt distributions srl beneficiaza de drept de retur conform OUG34/2014.Echipa Rtt distribution srl ofera suport in schimbarea produselor daca dumneavoastra ca si client ati gresit comanda sau daca personalul Rtt distribution srl a creat o eroare in expedierea produselor catre dumneavoastra.

Tuningro RTT DISTRIBUTION SRL ofera garantie 24 de luni pentru produsele vandute. Brandul TUNINGRO RTT DISTRIBUTION SRL are o reputatie solida pe piata romaneasca data de recenziile clientilor care au cumparat produsele TUNINGRO RTT DISTRIBUTION SRL

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here