Adevarul despre Stirile false RTT DISTRIBUTION SRL si Tuningro

0
494

stiri false rtt distribution srl familia afloarei

Jurnalistul Andrei Tudor de la Cancan.ro a fost invitat de administratorul firmei RTT DISTRUBUTION SRL si Tuningro.ro pentru a publica aceste informatii incendiare cu privire la recenziile , parerile si postarile pe diferite ziare din judetul iasi la adresa lor

(citez Afloarei Razvan -Draga Andrei ne-am confruntat in ultima perioada cu o serie de stiri false la adresa noastra a firmei mele  RTT DISTRIBUTION SRL tuningro  de la un ziar BZI.RO sau cum este cunoscuta in iasi BUNA ZIUA IASI, ne-au facut tepari, hoti si alte cuvinte jignitoare , ultima data au scris ca firma pascaneana a dat teapa unui client din iasi, cica domnul Adrian Neculau a ramas si fara bani si fara produs, cand am verificat cu echipa mea din departamentul operational  acest individ si-a primit suma de bani in cunatum de 110 lei pe data de 14-03-2022 pe un produs returnat deci firma RTT DISTRIBUTION SRL si-a indeplinit obligatiile catre acest domn Adrian Neculau in termenul de 14 zile asa cum prevere OUG34/2014 insa cei la BZI.RO impreuna cu acest individ in data de 28-04-2022 au facut o stire pe care au pus-o pe BZI.RO la sectiunea Titulurile zilei  intitulata  O FIRMA DIN PASCANI, ACUZATA CA TRAGE TEPE PE BANDA RULANDA? L-A LASAT PE UN IESEAN SI FARA BANI SI FARA PRODUSELE COMANDATE.
Spune tu Andrei , asa ceva este inadmisibil tu iti vezi de treaba ta iti faci treaba corect  legal si cu frica de Dumnezeu si un ziar mincinos scrie ca dai tepe.Anexez dovada de plata de la banca pentru cei 110 de lei primiti de Niculau Adrian pentru  a vedea toata lumea dece sunt in stare acestia asa numiti ziaristi falsi BZI.RO

Bzi.ro sau Buna ziua Iasi este un portal plin de stiri false facute la comanda  pentru oameni de afaceri cu bani , care mai apoi ii santajeaza cu diferite sume sa fie sterse stiri false.
Sper ca ai observat ca acel individ Nicolau Andrei a comanda un produs de 110 de lei atentie 110 lei  . In ce lume traim Andrei!!!!! sa te duci la ziar pentru 110 de lei pe care i-ai si primit in contul tau bancar.

Pentru un produs de 110 lei denigrezi o firma o persoana care s-a dovedit ca nu a fost inselat cu absolut nimic , persoana respectiva primindu-si bani in termenul legal.

si sa iti mai zic inca una— Au scris iar de  mine, au scris de familia mea ca trage tepe, vreau sa iti zic ca si pentru asta au fost dati in judecata si o sa iti arat si dovada. Familia mea lucreaza cinstit de cand ma stiu si nu a tepuit pe nimeni si nu si-a insusit nici macar 1 leu pe nedrept de la nimeni.


Eu personal si firma RTT DISTRIBUTION SRL AM DAT IN JUDECATA ACEST ZIAR MINCINOS IMPREUNA CU PERSOANELE RAU VOITE DE 4 ORI, ASTEPTAM SA SE JUDECE DOSARELE, INSA DACA INTRI PE PORTALUL MINISTERULUI JUSTITIE O SA TE SPERI CATE CHEMARI IN JUDECATA AU bzi.ro sau buna ziua iasi de la sute  de oameni din intreaga tara.Astia trebuie inchis in secunda 1.

Cu acesta eu Afloarei Razvan trag un semnal de alarma ca toti care au fost injositi pe nedrept de acest ziar mincinos sa ii dea in judecata, sa nu astepte, cat mai urgent sa ii dea in judecata. Nu stiu cum de exista asa ceva pe fata pamantului un asmenea site  ziar nici Dumnezeu nu stie ce mai este , sa publici stiri false despre oameni in sperata ca vor veni la tine sa iti dea bani pentru a nu mai scrie de tine. Ma rog la Dumnezeu ca asa ceva sa nu mai existe , si ma rog sa le dea minte in cap si sa se indrepte din nereguliele pe care le creaza multor oameni.

—–
Asadar am asistat la acest interviu dat de domnul Afloarei Razvan cu privire la stirile false si fake newus din judetul iasi si eu ca si jurnalist va sfatuiesc sa citi foarte bine sursele de stiri deoarece nu numai siteul enunatat de domnul Afloarei este cunoscut drept false ci sunt mult mai multe.

Eu personal o sa fac tot ce sta inputina sa il ajut pe domnul Afloarei Razvan sa arate lumi intregi la ce nedreptate a fost supus si anexez documentele cu cele spune de el care sau dovedit a fi reale
procesele impotriva BZI SI persoanelor rau voie
dovada de plata a returului conform pentru nicolau adrian
cele 3 procese castigate cu firmele care au data in judecata RTT DISTRIBUTION SRL si au pierdut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here