Cumpara online ace presa de balotat John Deere  

0
339

Se spune ca pentru orice problema exista o rezolvare, iar utilajele agricole nu fac exceptie. La fel ca oricare alta masinarie, si o presa de balotat se poate defecta sau poate avea nevoie de piese noi. Din fericire magazinul piesemasiniagricole.ro ofera o multime de produse precum ace presa de balotat John Deere  sau presa pentru balotat Claas!

Presele de balotat au fost introduse pentru prima data in anii 1930, pentru a-i ajuta pe fermieri sa gestioneze dimensiunea capitelor de fan. Inainte de presa de balotat automata, fanul era taiat manual si adunat in capite de fan folosind greble si furci. Exista deja reglementata o dimensiune optima pentru o capita de fan. Nu trebuie sa fie prea mare pentru a promova incalzirea si arderea, nici prea mica pentru a putea favoriza uscarea si degradarea.

Primele prese de balotat automate au fost prese de balotat rotunde numite Roto-Balers, lansate in 1947 de Allis Chalmers. Au aparut si alte tipuri de prese de balotat, cum ar fi presa de balotat dreptunghiulara si patrata mica. Ambele sunt folosite pentru agricultura.

Presele de balotat timpurii pentru deseuri erau sub forma de compactoare brevetate de MS Wells in 1941 ca mijloc de compactare a cutiilor de ulei. In anii 1970, acestea au fost dezvoltate in continuare pentru a compacta deseurile menajere prin utilizarea presiunii hidraulice din conductele de apa.

Presele de balotat sunt alese in functie de tipul de material care urmeaza a fi balotat, metodele de incarcare a materialului, puritatea necesara, dimensiunile necesare pentru transport si macinare si debit. Deoarece scopul principal al utilizarii preselor de balotat este de a produce un avantaj economic, este important sa se tina cont de diferenta dintre investitia presei si costurile de exploatare fata de economiile rezultate din reducerea costurilor de depozitare si transport. Selectarea unei masini de balotat mare, de mare capacitate, poate sa nu fie cea mai buna alegere. Exista multe masini de balotat disponibile pe piata, care contin o gama speciala de materiale si specificatii. In decursul celor 10 ani de firma se ocupa de comertul cu piese de balotiera a selectat atat producatorii de piese noi in functie de calitate si pret cat si furnizorii de balotiere pentru dezmembrat.

Dupa cum sugereaza si numele, acest tip de presa de balotat comprima materialele, folosind o forta verticala in jos. Presele de balotat verticale sunt uneori denumite prese de balotat in jos. Aceste masini sunt de obicei folosite pentru reciclarea cartonului, materialelor plastice, metalelor si spumei. Camera de compresie este situata pe partea laterala a masinii intr-o pozitie ridicata. Compresia este asigurata de berbecul care este actionat fie de un sistem hidraulic, fie de un motor electric.

Piese indispensabile pentru orice balotiera pe care le gasim la piesemasiniagricole.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here