“CÂT L-O MAI RĂBDA POLIȚIA PE COMISARUL ȘEF ZĂBAVĂ ?” – Ziarul Incisiv de Prahova

0
84

 Tovarășul militian șef Zăbavă, Sebi pe numele de scenă, nu a înțeles nici până astăzi, anul de grație 2021, care este menirea și scopul presei, mai ales cea de investigații, în societatea românească democratică care funcționează pe principiile europene ale statului de drept.

Deși vinovat de fapte grave în calitate de ofițer superior de poliție, acesta înțelege complet eronat că, pentru a închide gura celor care le dezvăluie, trebuie să amenințe, deși mult mai corect deontologic ar fi să încerce     să-și rezolve problemele în mediul instituțional căruia îi aparține, dar și cu sine însuși.

Domnia sa se află, în ultimii ani, într-un vârtej de gafe militienesti, de atitudini și comportamente sinucigașe profesional și     într-o vrie de comunicare instituțională din care nu mai poate ieși.

Veți zice că, până la urmă, este problema sa.  Da, dar când unele dintre acestea au și un puternic caracter penal, atunci problema tovarășului devine automat și a Poliției Române la care este angajat.

Poliție care, din rațiuni obscure, se face că Zăbavă nu există. Domnii chestori sefi Despescu si Mirițescu aud?

Dacă o sa urmăriti dezvăluirile nostre documentate  (documente si martori) despre acest personaj, o sa observati că, încă de când era șeful Poliției orășenești Azuga, comisarul Zăbavă avea niște înclinații de maidanez.

Ceea ce nu știți și vă spunem noi astăzi, este că, de la comandă Poliției Orașului Azuga, a fost „mutat” la șefia Poliției Orașului Băicoi, după un mare scandal de corupție (favorizarea infractorului) în cazul inculpatului A.C.G care a săvârșit infracțiunea de refuz sau sustragere de la recoltarea probelor biologice, pe motiv că a fost coleg cu Zăbavă Sebastian și cu marele ofițer de la IGPR, Enăchescu Alexandru Theodor (despre acest caz de musamalizare vom reveni cu amănunte incendiare).

In loc ca cei de la Corpul de Control Intern sa se autosesizeze (sanchi!) si/sau parchetul (cum vom constata, cu probe in articolele viitoare) acesti indivizi sunt spalati si mutati tot in functii de conducere.

Mai mult, cu tot traficul de influenta constatat de parchet si mentionat de instanta, pana si Comisarul-șef de poliție Alexandru Theodor ENĂCHESCU a fost promovat si actualmente este  imputernicit Director adjunct al Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IGPR.

Daca un asemenea personaj a fost imputernicit la comanda Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice putem spune fara a gresi…vai de mama ei de politie si de uniforma. (mai recititi inca o data ce s-a mentionat de judecatorii de la Sinaia, pana o sa lecturam declaratiile de la parchet ale celor implicati). Jale, tata – mare jale!

Sa ne mai miram ca maidanezul nostru este albit?

La comanda Poliției Orașului Băicoi a continuat seria gafelor despre care v-am relatat în mai multe articole ale ziarului nostru, astfel că nu este cazul să mai revenim (cine a trebuit să le citească, probabil le-a citit, deși nu vedem nicio schimbare atitudinală a militianului, ba din contră!).

 

Vocabular de sef? Da, vocabularul maidanezului nostru pe Facebook…avem o groaza…

Mai mult, in sesizarea nr 32693/01.09.2020 si in raspunsul nr 32693/02.09.2020, maidanezul a reusit sa il implice si pe Inspectorul Sef al IPJ Prahova, fara ca acesta sa cunoasca realitatea, lund de buna „albirea” fostului coleg al lui Zabava, actualul sef al Corpului de Control Intern din IPJ Prahova. (Aspectele respective fac obiectul unui dosar penal inregistrat la o unitate de parchet din Bucuresti).

Surse/Mutare disciplinara a sefului Politiei Baicoi ca adjunct la Sectia 3 Politie Vest Ploiesti – exact la doi ani de zile de la dezvaluirile noastre care au fost confirmate in totalitate

Mutat și de acolo (prin „albire” ca la „Nufărul” de către Biroul de Control Intern al IPJ Prahova, care l-a spălat, pieptănat și curățat cu bețișorul în urechi) subiectul nostru a aterizat în funcția de adjunct al șefului Secției de Poliție nr. 3 Vest, Ploiești.

Nea Zăbavă nu s-a putut abține nici aici și a mai comis o porcărie profesională pe care nici cei de la Poliția Locală nu credem că ar fi făcut-o.

Astfel, recent (marți 04 mai, 2021), în timp ce se afla la comanda unității de poliție (cms. șef Tătaru Adrian fiind în CO), cms șef Zăbavă a comis-o rău pe linie de management și regulament interior. Sesizată prin SNUAU 112 (Sistemul național unic pentru apeluri de urgență) că în zona de competență s-au tras focuri de armă. Patrula trimisă la față locului a constatat că sesizarea se confirmă în sensul că un adolescent a făcut uz de o armă din categoria „air soft”, neletală. Solicitând să li se ordone cum să procedeze, cms. șef Zăbavă și-a chemat subordonații la sediu fără a întreprinde absolut nicio altă măsură legală și fără a întocmi înscrisurile regulamentare necesar într-un astfel de caz.

Asta în contextul în care, dacă vă amintiți, într-un caz relativ asemănător din București (când s-a tras cu o armă de tir sportiv în zona străzilor Sfânta-Maria – Turda) a fost alertată și trimisă la intervenție chiar Brigada Antiteroristă a SRI. Să nu ne înțelegeți greșit: sigur că la Ploiești, de departe, nu era cazul de așa ceva, dar să nu respecți ABC-ul polițienesc, atunci e „groasă” rău de tot:

NU S-A FACUT CERCETAREA LA FATA LOCULUI;

NU S-A ÎNCHEIAT PROCES-VERBAL DE CONSTATARE LA FAȚA LOCULUI;

NU S-AU LUAT DECLARAȚII MARTORILOR;

NU S-A LUAT DECLARAȚIE FĂPTUITORULUI, IAR DACĂ ERA MINOR NU AU FOST CHEMAȚI PĂRINȚII ACESTUIA/OCROTITORUL LEGAL.

Că să fie „tacâmul complet”, domnu’ comandant Zăbavă nici nu a catadicsit să RAPORTEZE IERARHIC LA IPJ PRAHOVA, astfel că Buletinul de evenimente din acea zi a plecat FĂRĂ CA INCIDENTUL SĂ FIE RAPORTAT LA IGPR.

Bună treaba! Prea că la țară!

Am mai auzit una „bună”, la care nu știm dacă să râdem sau să plângem: Zăbavă trage sforile să ajungă comandantul Poliției Municipiului Câmpina! Probabil că, după Azuga, Băicoi și Secția 3 Ploiești, i-a pus gând rău și ăsteia. Cred că tare îl deranjează că activitatea merge bine acolo!

Acum, dacă prietenii săi, chestorii șef de poliție Bogdan Despescu, Eduard Mirițescu si colegul de tarfic de influenta Alexandru Theodor ENĂCHESCU, vor „pune botul” la vrăjelile ageamiului Zăbavă, sigur vom asista la haos și la Câmpina.

Partea bună este că noi vom avea din belșug subiecte jurnalistice.

Nu stim daca cei de la DGA – Prahova au un pact „nevazut” cu personajele sus mentionate si/sau asteapta probe de la noi…Care cu siguranta vor curge, valuri, valuri. Pana va face valuri si la varful MAI, chiar daca o sa dam munitie celor implicati in „razboiul Chestorilor”. Vom reveni. (Cristina T.).

N.R – Nu aveam asteptari de la DGIPI si/sau DIPI Prahova. In articolele noastrte ce vor urma vom descoperi „legaturile periculoase” intre cei mentionati in articol cu cele doua entitati din cadrul M.A.I. Surprizele se vor tine lant si vor face valuri….multe! Aveam pretentii de la DGA care era pe un trend crescator. Pacat!

„Macelul” de la varful M.A.I din razboiul chestorilor/Judetul Prahova și „Triunghiul Morții”/Faza pe bani si „mafia gunoaielor” din Prahova

COMISARUL ŞEF DE POLIŢIE MARIAN IORGA este blocat de interlopi imbracati in haine de politisti si de o mafie locala pentru a nu ajunge la sefia M.A.I./„Macelul” de la varful M.A.I din razboiul chestorilor se muta in Prahova

„Macelul” de la varful M.A.I din razboiul chestorilor va trece prin Prahova si in executia pregatita se va trece direct la jugulara cu acest dosar

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here