De ce VPS și nu găzduire web normală?

0
151
hosting-vps

Serverele private virtuale (VPS) oferă utilizatorilor numeroase avantaje față de găzduirea web normală în lansarea și dezvoltarea unui site web funcțional. Avantajele unui mediu de găzduire partajat, oferă proprietarilor de site-uri web securitate sporită, resurse de găzduire fiabile și flexibilitate sporită. Securitate VPS este probabil una dintre cele mai sigure platforme de găzduire disponibile.

Spre deosebire de găzduirea web normală, utilizatorii nu sunt obligați să partajeze spațiu pe server. În schimb, utilizatorii partajează resurse pe un singur server fizic, printre mai multe servere virtuale. Utilizatorii se bucură de un nivel sporit de securitate, deoarece mediul de găzduire VPS este separat de ceilalți utilizatori de pe același server. Utilizatorii au acces complet la fișierele lor și la programele instalate.

Securitatea și confidențialitatea funcționează pentru a stopa atacurile potențiale ale hackerilor și accesul neautorizat la informații sensibile. Multe proiecte de afaceri mari, preferă VPS în comparație cu găzduirea web normală, chiar dacă doar hostingul VPS oferă securitate suplimentară în procesarea și stocarea informațiilor importante.

Toleranță la preț

Într-o economie de piață dezvoltată, oamenii de afaceri sunt obligați să își strângă centura financiară ori de câte ori este posibil. Cu toate acestea, un VPS este o soluție eficientă pentru găzduirea web și merită prețul.

În ciuda concepției greșite obișnuite că un VPS este o soluție costisitoare de găzduire web, de fapt, un plan VPS de bază cu caracteristicile și instrumentele necesare pentru lansarea și gestionarea unui site web, este relativ accesibil pentru orice buget.

Spre deosebire de găzduirea web normală, VPS nu cere utilizatorilor să cumpere sau să întrețină hardware-ul necesar pentru serverul fizic, ceea ce economisește în cele din urmă costuri de operare semnificative.

Flexibilitate

Spre deosebire de un mediu de găzduire partajat, în care utilizatorii sunt restricționați atunci când încearcă să instaleze platforme de criptare care nu sunt acceptate de gazda web, platformele VPS oferă control deplin utilizatorilor prin acces root. Furnizarea unui astfel de control permite utilizatorilor să instaleze și să configureze software-ul dorit; soluție de găzduire favorabilă în special pentru dezvoltatorii avansați.

În plus, VPS oferă flexibilitate. Utilizatorii nu trebuie să se limiteze la principalele programe furnizate pentru un plan de găzduire partajat. În schimb, utilizatorii au opțiunea de a instala programe la alegerea lor, atâta timp cât software-ul este compatibil cu sistemul de operare al gazdei. În plus, găzduirea VPS găzduiește un număr nelimitat de aplicații web pentru site-uri web complet funcționale, cu funcții și servicii îmbunătățite.

Resurse suplimentare de găzduire

Unul dintre cele mai mari dezavantaje ale găzduirii web normală, este accesul limitat la resurse valoroase de găzduire, cum ar fi spațiul de stocare și traficul. Deși găzduirea partajată este adesea promovată cu unele posibilități nelimitate, adevărul este că, cu mai mulți utilizatori care partajează aceleași resurse pe un singur server, odată ce serverul este plin, utilizatorii vor concura pentru resursele de care au nevoie, pentru a fi în măsură să-și întreține site-urile.

Proprietarii de site-uri web care aleg VPS apreciază, de asemenea, mediul serverului privat în care nu trebuie să facă compromisuri cu privire la calitatea serviciilor furnizate pentru gestionarea site-ului web.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here