4 combinatii de margele TOHO si margele Nisip in constructia bijuteriilor

0
391

Margelele folosite pentru constructia de bijuterii sunt de marimi si forme diverse. De asemenea au materiale naturale, precum lemnul sau pietrele si cristalele, dar si materiale de tip sticla sau plastic. Toate sunt frumoase si pot sa fie utilizate in diverse combinatii pentru a realiza cele mai frumoase bijuterii. Unele dintre cele mai cunoscute tipuri de margele folosite sunt cele numite TOHO si cele tip nisip. Acestea sunt de mici dimensiuni si pot sa fie utilizate ca atare, la crearea unei bijuterii sau ca umplere a spatiilor dintre margelele mai mari. Ele sunt atasate si pe diverse zone de pasmanterie decorativa pentru a o pune si mai mult in evidenta. Iata 4 combinatii de margele TOHO si margele nisip pe care le poti utiliza pentru bijuteriile tale:

  1. Margele TOHO albastre si margele nisip aurii pentru o bratara fina pentru vara

Bratarile pe care le poti purta in timpul verii aduc aminte de mare si de soarele arzator. Asadar, poti folosi margele TOHO albastre care sa simbolizeze marea si margele nisip aurii care sa fie un simbol pentru soare. Poti construi cu ajutorul acestor margele o bratara fina, subtire, dintr-un singur fir de atat cerata cu combinatii de margele TOHO si nisip. De asemenea, daca vrei sa le porti cu rochii ample lungi, poti sa suprapui mai multe astfel de bratari.

  1. Margele TOHO si nisip verzi si rosii pentru bratarile de Craciun

Daca esti in anotimpul sarbatorilor de iarna, atunci poti sa creezi o bratara de Craciun folosind margele de culoare rosie sau verde. Poti sa le combini avand in minte un pattern pe care il urmezi sau adaugand charm-uri cu tematica: medalion cu Mos Craciun sau brazi cu globuri.

  1. Margele TOHO aurii si margele nisip albe pentru cercei masivi

Cerceii sunt printre cele mai indragite bijuterii. Ei sunt foarte vizibili si incadreaza frumos fata. Pentru a construi niste cercei masivi, poti opta pentru accesorii margele aurii, pentru margele TOHO de aceeasi culoare si margele nisip albe. Aceasta comnbinatie va iesi in evidenta si va fi foarte eleganta. Poti sa realizezi o forma speciala a acestor cercei: stea, inima sau romb.

  1. Margele TOHO argintii si margele nisip verzi pentru un colier perfect pentru evenimentele importante

Evenimentele importante au nevoie de bijuterii care sa iasa in evidenta. Astfel te vei simti foarte bine si in centrul atentiei. Pentru a face un colier perfect pentru o seara de gala, ai nevoie de margele TOHO argintii si margele nisip verzi. Desigur ca poti sa schimbi culorile in functie de outfit-ul tau. Poti sa suprapui minim 5 siraguri de astfel de margele sau chiar sa le impletesti pentru un efect spectaculos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here