Sandale comode si elegante

0
801
sandale piele

Cu vara tocmai dupa colt, este timpul sa scoti acele flip-flops sau sandale sau sa mergi la magazin si sa investesti intr-o pereche noua. Sunt multe avantaje pentru sandalele pe care pantofii obisnuiti nu le ofera. De exemplu, sandalele iti lasa picioarele sa respire. De asemenea, sunt foarte usor de alunecat si dezactivat, asa ca comoditatea este esentiala. Cu toate acestea, majoritatea sandalelor nu au suport corespunzator pentru picioare si nu distribuie greutatea in mod egal pe masura ce mergeti. Aceasta lipsa de sprijin poate duce la conditii inconfortabile ale piciorului sau poate intensifica durerea pe care o simti deja din cauza fasciitei plantare sau a unei alte afectiuni a piciorului.

Sandalele ortopedice ofera suport pentru picioare

La fel ca pantofii de zi cu zi, sandalele cu talpa ortopedica au suportul integrat pentru a va ajuta sa va tineti pe picioare toata ziua cand sunteti la serviciu, sau atunci cand mergeti pur si simplu intr-o plimbare prin parc. Suportul de arc incorporat ajuta la reducerea disconfortului si a durerii cauzate de fasciita plantara, iar partea adanca de la calcaie a majoritatii sandalelor cu talpa ortopedica asigura o stabilitate suplimentara pe care o doresti la incaltaminte.

Sandalele cu suport pentru arc sunt de asemenea mai sigure pentru picioare. Sandalele obisnuite sau flip-flops-urile au la fel de mult suport ca o bucata de carton subtire si nu sunt rezistente suprafetelor neuniforme. Acest lucru poate fi periculos daca iti urmaresti copiii in curte sau pur si simplu mergi pe niste stanci de pe plaja. Sandalele cu talpa ortopedica se pot strecura cu siguranta ca sandalele obisnuite, dar suportul si amortizarea va vor ajuta daca va grabiti sau va deplasati pe suprafete neuniforme. Adesea sandalele din piele cu prindere perfecta si talpa usoara sunt utilizate in practicarea sporturilor precum alergatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here