Gabi Les, pe Facebook cand Soimii Carpatilor ii dadeau onorul

0
668

Conduce Ministerul Apararii Nationale, dar se comporta de parca ar fi cel mai tembel elev dintr-un liceu tehnologic. Este pacat sa-l asociem cu Partidul Social Democrat caci aici nu-i loc de generalizare, nicidecum, asa-i el, mai natarau.

Asa stie el ca se face

Prezent la Bistrita pentru a-i intampina pe militarii romani intorsi acasa din Afghanistan, acolo unde au stat in misiune de mentinere a pacii, Gabriel Les n-a ratat ocazia sa se faca de ras. Din nou. De data asta, a comis-o de-a dreptul grosolan, ca sa nu folosim alt cuvant mai dur.

In timp ce Soimii Carpatilor si batalionul lor din care fac parte ii dadeau onorul militar, defiland prin fata ministrului, Gabita butona de zor telefonul, privind fascinat (si cu pofta) in ecranul mobilului. Publicatia bistriteanu.ro n-a ratat momentul, dezvaluirea fiind prezentata astfel: „Ne-au venit Soimii acasa si ne-a venit si ministrul Apararii sa-i salute. Doar ca, neavand nici macar armata facuta, ministrul Gabriel Les nu poate intelege si aprecia protocolul, onorul si importanta acestuia in randul militarilor. Daca ar fi stiut, sigur n-ar fi stat cu ochii in telefon, ca nu ne-a declarat nimeni razboi in timp ce Soimii Carpatilor si Batalionul din care fac parte ii dadeau onorul”.

De fapt, ce pretentii sa ai de la un neavenit pus in fruntea MApN? Pentru el, probabil ca era mai important sa dea like pe Facebook la vreo postare care-l interesa, dar, tinand cont ca se cam plictisea la acest eveniment, nu-i exclusa nici varianta sa fi jucat o bila (ceva Zuma) ori poate un pokeras micut.

La mai bine de 24 de ore distanta, nicio reactie din partea sa. Atat Les, cat si ministerul pe care chipurile il conduce sunt profund si direct dezinteresati de gafa de la Bistrita.

Peste 400 de militari romani apartinand Batalionului Soimii Carpatilor s-au aflat in misiune in Afganistan in perioada august 2018-februarie 2019 si au executat, in cooperare cu fortele de coalitie internationale si Fortele Nationale Afgane de Securitate si Aparare, misiuni specifice de mentinere a pacii, de reconstructie post-conflict si asistenta umanitara in sprijinul populatiei afgane. (Nicholas Cezar).

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here