Paharele de carton biodegradabile sunt foarte populare în rândul vânzătorilor de mâncare stradală, cafea și fast food

0
450

Paharele de carton biodegradabile au devenit foarte populare în rândul vânzătorilor de mâncare stradală, cafea și fast food. Toate acestea și multe alte recipiente de carton sunt făcute din hârtie sigură și biodegradabilă. Ele reprezintă o alternativă excelentă de ambalare, precum și o soluție pentru companiile ce-și doresc să protejeze tot mai mult mediul înconjurător. Paharele de carton reprezintă unul dintre eforturile de a combate criza deșeurilor de ambalaje.

Datorită siguranței în folosire și a versatilității lor, utilizarea paharelor de carton va continua să crească. Poate că ai observat trecerea făcută de cafeneaua ta preferată către pahare, tacâmuri și paie biodegradabile.

Producătorii folosesc pulpă de lemn, material vegetal sau bambus pentru fabricarea cartonului. În ultimii ani, cea mai mare parte a hârtiei a provenit din materiale reciclate din hârtie. Cu titlu de exemplu pozitiv, merită menționat faptul că, în anii 2018-2019, deși Marea Britanie este cel mai mare utilizator de produse forestiere din lume, ea a plantat 13.000 de hectare de pădure nouă pentru a compensa tăierea pădurilor.

Pentru a permite hidroizolarea unui pahar de carton, acesta conține un strat subțire de plastic ce căptușește interiorul paharului. Cei mai buni producători folosesc în acest scop PLA pentru siguranța clienților. PLA – acidul poli-lactic – este un bio-plastic, ce nu contaminează alimentele sau băuturile, indiferent de temperatura lor.

Așadar, reciclarea hârtiei și a cartonului este cea mai bună metodă de a combate poluarea cu plastic și a permite acțiunilor de curățare și protejare a mediului înconjurător să aibă efect. De aceea. majoritatea cafenelelor invită clienții să arunce paharul de carton golit în spații special amenajate penru facilitarea reciclării. 

Cât despre capacul de plastic ce se pune la paharul de carton, producătorii au găsit o soluție: paharul de carton tip Butterfly ce are capacul integrat în pahar ce se închide prin pliere. Acesta se găsește în oferta site-ului paharulmeu.ro

Chiar dacă știi cum sunt fabricate paharele de carton, aceste informații nu sunt suficiente pentru a lua decizia de cumpărare corectă. Există și alți factori de luat în considerare, cu ar fi:

– costul. Scopul afacerii tale este de a face profit. Chiar dacă paharele de carton au foarte multe beneficii, verifică întâi prețul de vânzare de la mai mulți vânzători pentru a vedea cum poți obține cel mai bun preț. Din fericire, poți face acest lucru, chiar online, deoarece furnizorii de pahare de carton precum PaharulMeu.ro au website ce oferă toate informațiile necesare despre produse, inclusiv posibilitatea de plasare a comenzilor online.

– designul. Pahare e carton reprezintă, dincolo de partea practică, suportul optim pentru afișarea unui mesaj de marketing. Designul lor influențează alegerile făcute de clienți precum și succesul afacerii. Așadar, designul are prioritate chiar și în cazul paharelor biodegradabile. Clienții își schimbă gusturile – oferirea de pahare de carton biodegradabile simple nu mai este suficientă. 

Când alegi paharul de carton potrivit produselor tale, informează-te despre tipul de cerneală cu care se poate face personalizarea paharelor. Cerneala pe bază de apă se usucă și nu contaminează băutura din pahar.

Contactează echipa PaharulMeu.ro și află toate detaliile care te interesează despre paharele de carton.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here