Brasoveanul care si-a ucis toata familia, condamnat pe viata!

0
948

Brasoveanul care si-a ucis toata familia, condamnat pe viata! Oribila crimă s-a petrecut anul trecut, iar autorul se afla sub influența drogurilor și era depresiv.

Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov  a decis, joi, să-l condamne pe Florin Mircea Buliga la închisoare pe viaţă. Decizia instanţei nu este, însă, definitivă.

El a fost obligat să achite și daune morale de aproape 200.000 de euro către părinții soţiei sale și alți 45000 euro către cumnata sa (sora soției), dar acești bani nu mai rezolvă nimic.

Pe 27 martie 2018, Florin Mircea Buliga  s-a întors de la Mânăstirea Şinca Veche, unde s-ar fi rugat, dar era sub influența unei substanțe specifice consumului de cannabis.

Pe drumul spre Braşov, bărbatul susține că ar fi avut o revelaţie şi a conştientizat păcatele comise, motiv pentru care a încercat să-și ia viaţa cu un cuțit, dar s-a rănit superficial.

”Susţine că ar fi fost marcat de moartea mamei sale, care s-ar fi petrecut la vârsta de 14 ani, că atunci ar fi realizat unele lucruri. Acesta pretinde că era sigur că o să moară la vârsta de 38 de ani. Ulterior, când a constatat că nu s-a întâmplat lucrul ăsta, nu s-a mai gândit până anul ăsta, când, iarăşi… ceva legat de semnificaţia cifrei 6.”, a precizat un procuror implicat în anchetă.

Ajuns acasă, a omorât-o imediat pe soție, cu o lovitură în inimă.

Apoi, a așteptat-o pe fiica de 18 ani, pe care a lăsat-o să adoarmă și pe care a ucis-o în același mod.

Ultima victimă a fost băiatul său, în vârstă de 13 ani.

Anchetatorii au rămas stupefiați când individul le-a spus că prin aceste fapte ar fi făcut un bine membrilor familiei sale, considerând că lumea este nedreaptă.

Expertiza psihiatrică a stabilit că Florin Mircea Buliga a avut discernământ scăzut în momentul comiterii faptelor, dar poate răspunde penal.

Ziarul de Ploiești

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here