EXCLUSIV/MAFIA DIAMANTINULUI NEDELCU CĂTĂLIN ȘI CAMORRA CU EPOLEȚI DIN MINISTERUL AFACERILOR INTERNE, POLIȚIE

0
1086

Din păcate, oamenii se mișcă greu… cu frică iar informațiile ne parvin cu întârziere însă, sperăm noi (Redacția Incisiv de Prahova), nu atât de greu încât să nu se poată rezolva problemele, conform Legii.

Ei bine, în data de 19 iunie 2018 ora 0817, SPR Diamantul posta fotografiile unui polițist ialomițean ultragiat care, culmea, s-a dispus cercetarea lui disciplinară pentru că a făcut fotografiile (după ce a fost lovit) „într-o încăpere clasificată” din IPJ Ialomița. Ultragiatul este Vlădilă Florian, fostul șef de post din comuna Albești, jud. Ialomița dar și un „diamantin veritabil”. Localnicii din comuna Albești susțin că ultragiatul Vlădilă era mai mult abuzator în acea localitate decât polițist… Spunem „era” fiindcă cercetarea disciplinară a polițistului: CNP-ist, SNPPC-ist, SNAP-ist, diamantin și I.P.A., Vlădilă Florian, solicitată de nimeni altul decât actualul adjunct al lui Ivan Cristian, Iordache Mihail Valentin (șex-șef Birou Control intern – IPJ Ialomița) și aprobată de Ivan Cristina „s-a evaporat”. Ptiu’ drace, fenomene paranormale la astia, ca doar au doar OIZN-uri in partea superioara a corpului.

Partea interesantă constă în faptul că, potrivit unor martori oculari și agresorilor, polițistul Vlădilă Florian nu ar fi suferit acele „daune majore” ci și le-ar fii fabricat după modelul pușcăriașilor (autoagresiune în celulă). Adică, după consumarea evenimentului, pentru a fi credibil în fața organelor de anchetă, Vlădilă și-ar fi tăiat cămașa de la uniformă cu un cutter… „curat-murdar, coane Fănică!”: să îți fabrici probe pentru a fii crezut de anchetatori… dacă e așa, atunci e grav, căci nimeni nu are nevoie de „fabricanți de probe” în afară de infractori iar instanța de judecată și procurorul „dau cu tine de pământ”.

Potrivit surselor noastre, polițistul „băiat bun” Vlădilă, membru în toate sindicatele (ca să nu supere pe nimeni), este bun prieten cu fostul primar al localității Albești și fost subprefect al județului Ialomița (până în anul 2016), Constantin Marin. Așa că, portivit acelorași surse, polițistul Vlădilă Florian are „rădăcini adânci în Partidul Social Democrat”.

După ce organizația „Diamantul” a început obișnuita-i „bălăcăreală feisbucală” pentru polițistul ultragiat Vlădilă Florian, pe filiera Vlădilă- Nedelcu – Ivan a fost aprobată mutarea agentului Vlădilă de la IJ Ialomița la Inspectoratul General al Poliției Române… ce dacă Legea privind statutul polițistului interzice mutarea, detașarea, delegarea polițistului cercetat disciplinar. Mai exact, Nedelcu Cătălin (președintele SPR „Diamantul”) ar fi intervenit pe lângă prietenul său Ivan Cristian șef IPJ Ialomița și membru SPR „Diamantul” să „îl scape” pe membrul „băiat bun” (SNPPC-ist, SNAP-ist, CNP-ist, diamantin, IPA) Vlădilă Florian și să îi aprobe o mutare fulger la IGPR (mutare pe care, potrivit acelorași surse, Vlădilă și-o dorea demult dar „nu a avut ocazia”). În concluzie, același Ivan Cristian care a semnat dispoziția de declanșare a cercetării disciplinare a ultragiatului Vlădilă a semnat „la foc automat” și raportul privind transferul aceluiași ultragiat la IGPR, cu încălcarea Legii 360/2002 fiindcă polițistului cercetat disciplinar nu îi pot fii modificate raporturile de serviciu până la soluționarea cercetării disciplinare cu clasare… dubioasă „tranzacție”.

Și, ca să fie treaba-treabă, același Ivan Cristian aproba (încă mai aprobă, potrivit acelorași surse) discreționar transferurile polițiștilor, pe bază de „pile, cunoștințe, relații” cu încălcarea Legii, „prostanii” cu ștate vechi în IPJ Ialomița neavând dreptul la un loc de muncă mai bine plătit (o funcție mai mare dat fiind și vechimea și experiența în muncă, sau mai aproape de domiciliu spre exemplu). Ca drept dovadă, „sindicalistul” S.N.A.P. al organizației teritoriale Ialomița, Pavel Marian a obținut locul călduț de secretar la serviciul Arme și Muniții iar liderul teritorial S.N.P.P.C., Tilă Victor, a fost transferat la dispeceratul IPJ Ialomița… diamantinul Nedelcu Cătălin obținând funcția de șef birou Investigații Criminale de la „prietenul Ivan”. Deci, Ivan Cristian știe cum să-și subordoneze „sindicaliștii” prin oferirea de locuri călduțe, mult-dorite dar și prime de excelență (dacă nu țipă cumva mai mult decât trebuie): „Șefu, avem voie să țipăm puțin? Că ne pistonează membrii, că, cică, nu facem nimic pentru ei… Da mă, dar să nu aud eu! Am înțeles, să trăiți!

De fapt, cazul Vlădilă a fost pentru diamantinul-vasal Nedelcu Cătălin un motiv plauzibil pentru a-și arăta supunerea necondiționată față de șeful IPJ Cristian, Nedelcu fiind dispus „să închidă ochii” la orice abatere a bunului său prieten și „dumnezeu local” dar și să îl ajute să „scape de belele” atât cu sfaturi cât și cu intervenții. .. doar e ditamai șeful de fost „sindicat zgomotos”.

Actualul adjunct IPJ Ialomița, Iordache Mihai și „slugile famigliei” Ivan caută înfrigurați, în continuare, cu mare disperare, sursele noastre pentru a le cerceta disciplinar și sancționa. Aceasta este dovada vie că M.A.I.-ul și Poliția nu vor să afle ilegaliștii și să recupereze prejudiciile ci să își protejeze, în continuare, „oamenii sistemului” și furtul banului public în interes personal dar și de grup criminal organizat. Ori, cu așa „conducători” cum mai speră angajații M.A.I.-ului, cetățenii, că problemele lor vor fii soluționate? Cum de nu  văd oamenii că M.A.I.-ul și Poliția sunt instituții mușamalizatoare, sindicaliști precum cei de maisus ajutându-i să comită ilegalități și să mențină grupările de crimă organizată „în vârful lanțului trofic”? Cum cred membrii SPR „Diamantul” că vor câștiga o salarizare corectă, conform Legii, când „diamantinul Nedelcu&co” e omul sistemului? DESCHIDEȚI OCHII!

Touaregul folosit de șeful IPJ Ialomița în interes personal „s-a stricat” odată cu începerea dezvăluirilor Incisiv de Prahova… măi să fie? Noi „stricăm” mașinile baștanilor cu epoleți? Noi „vă îngrădim actul managerial” defectuos prin care recompensați angajații slab pregătiți dar care știu să fie obedienți și-i marginalizați/înlăturați pe cei incomozi/avertizori? Nasol! Sau, cum mai zicea un ilustru conducător în viață când a fost întrebat de ce profesorii simplii nu-și pot achiziționa 6 case: „Ghinion!”. Vom reveni. (Cerasela N.).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articolul EXCLUSIV/MAFIA DIAMANTINULUI NEDELCU CĂTĂLIN ȘI CAMORRA CU EPOLEȚI DIN MINISTERUL AFACERILOR INTERNE, POLIȚIE apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here