SCANDALOS/Denunt penal referitor la distrugerea metodica si continua a Ansamblului Brancusi

0
488

Bai, nenorocitilor, nu va e mah, rusine?! Ivascule, care stai cu sortuletul masonic pe genunchi, tolanit in scaunul de Ministru al Culturii, stii, mah, ce e asta? E una dintre cele mai importante opere ale umanitatii, e de o valoare inestimabila si voi, nemernicilor, care ar trebui sa aveti grija de ea ca de ochii din cap o lasati sa se degradeze pe zi ce trece, o transformati intr-o ruina, doar pentru ca n-aveti ochi de vazut si nici minte in cap! Ansamblul „Masa Tacerii” de la Targu Jiu, monument din lista UNESCO, a ajuns in halul asta dupa ce l-au spalat cu jet de apa sub presiune in 2013 si a sarit din opera de arta tot chitul care fusese folosit la restaurare. Dupa placute de inmatriculare cu MUIEPSD stiti sa alergati, paranghelii pe bani publici stiti sa organizati, dar sa puneti mina sa restaurati operele daruite neamului romanesc de Constantin Brancusi nu sinteti in stare, nevolnicilor! Domnu’ Iohannis, ia sama si dumneata cum arata azi scaunele pe care te-ai fotografiat mai an, ia vezi in concediul asta cum faci de mai tragi o fuga la Targu-Jiu si scoti de data asta o poza in care sa te arati macar indignat de nevolnicia si ticalosia celor care ar trebui sa aiba in grija aceasta comoara nationala!
Daca vreti sa vedeti filmul complet al distrugerii ansamblului „Masa Tacerii” mergeti pe pagina excelentului jurnalist Narcis Daju, e acolo o filmare cutremuratoare…, precizeaza pe pagina sa de socializare  deputatul PMP, Robert Turcescu. (Irinel I.).

Iata ce a postat cunoscutul jurnalist Narcis Daju:

Articolul SCANDALOS/Denunt penal referitor la distrugerea metodica si continua a Ansamblului Brancusi apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here