EXCLUSIV/Universitatea Petrol-Gaze (UPG/SRI) din Ploiesti renunta la sponsorii principali: OMV PETROM si WEATHERFORD

0
545

La intrarea principala in UPG/SRI, alaturi de placa comemorativa dedicata celor doi petrolişti  prahoveni,Teodor şi Marin Mehedinţeanu, panoul publicitar tip totem care prezinta facultatile integrate in universitate, a aparut pe stalpul din stanga o inscriptie cu sponsorii UPG, deschisa de ROMGAZ si TRANSGAZ, printre care este mentionata si firma POLITEH a fratilor Minescu. Doi dintre frati sunt cadre didactice la UPG/SRI: Mihai Minescu este prorector, iar Florea Minescu este pensionar, dar inca preda cu sarguinta. Firma POLITEH este binecunoscuta in UPG/SRI pentru utilizarea spatiilor universitatii in scopuri private si pentru numeroase proiecte controversate, care au pagubit UPG/SRI.

Din lista de sponsori lipsesc OMV PETROM si prestigioasa firma de servicii petroliere WEATHERFORD, desi numele primeia este dat celei mai elegante sali de curs si conferinte, iar numele celei de-a doua este dat unui corp de cladiri pentru laboratoare din UPG/SRI. Sa nu uitam ca numele acestor sponsori principali a fost subiectul unor articole recente depre neregulile petrecute la renumita UPG/SRI. (Cerasela N.).

 

Articolul EXCLUSIV/Universitatea Petrol-Gaze (UPG/SRI) din Ploiesti renunta la sponsorii principali: OMV PETROM si WEATHERFORD apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here