Liderul PNL Prahova aplauda anuntul presedintelui Iohannis

0
603

Liderul PNL Prahova și, în același timp, prim-vicepreședintele partidului, senatorul Iulian Dumitrescu, aplauda anuntul presedintelui Iohannis, de a confirma o viitoare candidatură la alegerile prezidențiale, și consideră că doar acesta este garantul valorilor democratice din România.

”Anunțul domnului Klaus Iohannis privind candidatura sa pentru un nou mandat de președinte este cea mai importantă garanție pe care românii pot să o primească cu privire la menținerea României pe drumul valorilor democratice și al statului de drept.

În același timp, anunțul președintelui este cel mai ferm răspuns pe care șeful statului îl putea da obrăzniciilor și amenințărilor venite de la Liviu Dragnea imediat după anunțarea condamnării liderului PSD.

PNL, partidul președintelui Iohannis, va duce mai departe, alături de acesta, lupta împotriva încercărilor lui Liviu Dragnea de a-și subordona statul prin golirea de conținut a funcției de președinte a României și prin mutarea justiției și a serviciilor în sediul PSD de pe Kiseleff.

Prioritățile PNL constau în coalizarea forțelor de centru-dreapta și formarea unui guvern condus de PNL care să fie principalul partener al președintelui Iohannis în consolidarea democrației și modernizarea României.

Am convingerea că al doilea mandat al președintelui Klaus Iohannis va conduce la despărțirea definitivă a României de PSD și de practicile autoritariste, dar și la o economie puternică și la o societate prosperă generate de viitorul guvern condus de Partidul Național Liberal.”, susține Iulian Dumitrescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here