EXCLUSIV/ M.A.I.-ul recunoaște că fură banii statului! Instanțele de contencios, Ministerul Public și ANI „merg pe burtă”! „Aici sunt banii dvs.!”

0
474

V-am demonstrat în articolele noastre, cu probe pertinente și texte de Lege că M.A.I.-ul este o instituție profund coruptă, condusă de indivizi cu mentalitate învechită, de infractor. Din păcate, acești indivizi sunt protejați de „acoperiții” din Justiție și „aleșii” neamului. Pentru cât timp?

În acest articol ne-am propus să vă arătăm o nouă probă irefutabilă, „necunoscută” instituțiilor „statului de drept” România: directorul direcției de audit intern a M.A.I., personaj care nu îndeplinește atribuțiile polițistului… dar care, totuși, „e polițist”, că așa vor mușchii lui și a susținătorilor acestuia.

De fapt, ce se ascunde în toată povestea aceasta? Să vă „povestim”:

Polițistul este obligat să-l asculte orbește pe șef… altfel, e mazilit (la propriu). Persoana angajată într-o instituție a statului român în funcția de auditor, se subordonează exclusiv Legii nr. 188/1999 nicidecum unui alt statut profesional. Auditorul are un statut aparte (a se vedea legea nr.672/2002 privind auditul public intern), de: „profesionist independent” (exact ca medicul, psihologul, avocatul).

Doar că, în M.A.I. se fură! Se fură enorm: de la salariile propriilor angajați până la mături și deteregenți (achiziții dubioase, sume de bani „re-locate” în alte scopuri etc.). Așa că, auditorul nu trebuie să fie independent profesional ci „un bun executant” al intereselor stăpânirii. Astfel, auditorul e „polițienizat” și „încătușat” de interesele stăpânilor din M.A.I. efectuând doar acele activități „necesare bunei desfășurări” a furtului din banul public.

Ca drept dovadă: adresa MAI nr.245182/28.02.2018 prin care însuși secretarul general al MAI, Ivănescu, recunoaște că M.A.I.-ul „polițienizează” ad-hoc profesii liberale pentru a ascunde furtul banului public dar și numărul extrem de mic de polițiști „din stradă” și „din frontieră”…

Însă, cu aserviți ai „mafiei cu epoleți” din M.A.I. (judecători de contencios – a se vedea și cauza 33866/3/2015, procurori, inspectori de integritate), toate aceste furturi și ilegalități în M.A.I. vor continua și vom fi, în continuare „dijmuiți” după bunul plac al „mafiei cu epoleți” și al „aleșilor neamului” pentru a susține și menține: corupții și necompetenții din această instituție de forță… asta, dacă dvs., cetățenii, societatea civilă nu va reacționa (mișcări de stradă pașnice, petiții ș.a.m.d.).

 

 

Sugestia redacției: când mai mergeți pe la structuri polițienești ale M.A.I. (resurse umane, financiar-contabil, juridic, control intern, administrativ-logistic) întrebați-i pe acei „polițiști” cu ce se ocupă… câți hoți au prins… câte urme criminalistice au ridicat de la fața locului… câți infractori periculoși au escortat etc. din funcțiile lor de „polițist din biroul neoxigenat”. Să vedeți ce răspunsuri de doi bani veți primi!

 

În concluzie, toți angajații M.A.I. care nu îndeplinesc atribuțiile polițistului (Legea nr.218/2002 și OUG nr.104/2001) trebuiesc destituiți din MAI iar actualele lor funcții transformate în funcții de personal contractual respectiv funcționar public! (Cerasela N.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here