Bazinul de înot Vega va fi deschis după ce se încălzește apa. La mai bine de o lună de la prima recepție, Bazinul Vega nu este deschis publicului larg.

0
831

Conducerea Clubului Sportiv Municipal Ploiești a anunțat că deschiderea este condiționată de încălzirea apei din bazin.

La Bazinul Vega au fost efectuate o serie de reparații curente, pentru care a fost realizată recepția la 1 septembrie. Numai că, la scurt timp, după vizita inspectorilor de la Sanepid, bazinul a rămas în continuare închis pe motiv că sunt necesare noi lucrări de reparații curente, de data aceasta la grupurile sanitare.

Luni, 2 octombrie, dată la care era programată deschiderea Bazinului Vega, directorul CSM Ploiești, Silviu Crângașu a declarat pentru Observatorulph.ro că la această oră totul este condiționat de încălzirea apei în bazin.

„Bazinul de înot a fost umplut cu apă, însă aceasta trebuie să aibă o temperatură de 27 de grade Celsius. Momentan nu s-a îndeplinit această condiție. Mâine va exista o nouă inspecție la bazin. Aici au rămas de făcut lucruri minore. De exemplu, mai trebuie vopsite ușile de la grupurile sanitare și de spălat pe jos. Zilele acestea vom anunța deschiderea Bazinului Vega pentru sportivi”, a declarat Silviu Crângașu s-a ferit să mai avanseze o dată certă pentru deschiderea bazinului de înot. (www.observatorulph.ro )

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here