REACȚIA POLIȚIȘTILOR SI DE LA IPJ BRĂILA – Ziarul Incisiv de Prahova

0
153

Miercuri la ora 18.00 a avut loc Adunarea generală a proprietarilor din Asociația MRS Smart.

      Vă anunțăm cu drag că cei doi concubini au renunțat a se mai face de râs: D‘Artagnan „Minciunică” Vlad  & Aramis Ionuț „Atestat” Corcodel:

      Tânărul D‘Artagnan a renunțat în a mai candida la funcția de președinte „din motive personale”, iar spadasinul Aramis Ionuț „Atestat” Corcodel a renunțat pentru că acesta s-a plâns că „nu poate lucra… vezi doamne cu cei doi: Prâslea sau Don Quijote de la Mancha Alfa”.

     În realitate, dezvăluirile din urma investigațiilor ziarului nostru i-au trezit la realitate (pe proprietari, căci lupul nu își va schimba năravul): dacă nu ești corect, cineva tot o să te prindă!

NE BUCURĂM CĂ AM PUTUT, ÎNCĂ O DATĂ, PE DE O PARTE SĂ AJUTĂM NIȘTE OAMENI CORECȚI ȘI PE DE ALTĂ PARTE SĂ DEMONSTRĂM CĂ SUNTEM PROFESIONIȘTI ÎN PREZENTAREA REALITĂȚII!

INCISIV DE PRAHOVA ESTE DEDICAT DREPTĂȚII SI ADEVĂRULUI!

         Președintele Asociației a fost ales… Prâslea cu majoritate zdrobitoare!

Acesta a avut contracandidat nu pe cel sperat de noi (Don Quijote de la Mancha Alfa) ci pe unul dintre acoliții din Comitet al lui D‘Artagnan. Acesta a fost prins repede că nu doar vrea să ia bani și a fost discreditat imediat de cei prezenți.

Rușinea iată, nu prea a prins pe toată lumea… dar dreptatea a triumfat.

A fost ales un nou comitet executiv și va fi ales un nou administrator.

Ca să își arate nivelul Aramis Ionuț „Atestat” Corcodel a zis că își ia jucăriile și pleacă în 5 zile… să i se dea înlocuitor repede.

     A fost surprins că în afară de 3 gâște nimeni nu l-a implorat să rămână. Doar a ascuns bine contractele si facturile să nu fie văzute de proprietari… dar… nu a fost apreciat…

      Gurile târgului, ce de regulă nu se înșală, spun că cei doi concubini au deja o nouă țintă: un nou proiect al aceluiași constructor…  unde vor să prăduiască alte gâște. Ei, vedeți… fără să vrem vom avea un sezon 2… cine știe…

Nu vă ascundem că feedback-uri am primit și din alte condominii „administrate” de Aramis  dar regula noastră rămâne aceeași: vom discuta doar pe dovezi concrete!

Multe dintre acestea sunt ale aceluiași constructor, mergând pe premisa greșită: uite ce bine le merge(proprietarilor) la Smart!

Realitatea s-a dovedit alta.

     Chiar de am terminat acest sezon, nu suntem convinși că cei doi concubini nu vor mai încerca să facă rău… prin urmare vom fi prin apropiere…

V-am prezentat la sfârșitul fiecărui episod „ingredientele succesului”: Iți trebuie niște proprietari creduli și intre ei unii loiali ție ca președinte de asociație, un Comitet favorabil, un administrator care unge rotile la primărie, un cenzor care e „prieten” cu administratorul, un Compartiment Specializat al Primăriei care accepta atențiile de la administrator si un monarh adevărat ca primar care lasă treaba să „meargă ca unsă”.

LA FIN! (Cristina T.).

P.S. Nu uitați, dragi cititori: PUTEREA DVS. REALĂ ESTE ADUNAREA GENERALĂ!

https://www.libris.ro/cei-trei-muschetari-a106663–p27506143.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here