Aroganța și lipsa de profesionalism sunt fără limite, caracterul penal te dărâmă la propriu in Penitenciarul Ploiesti – Ziarul Incisiv de Prahova

0
209

Despre domnul Super Specialist Polifrone Ciprian,zis ,,Bobiță” scriitor profesionist specialitatea romane ștințifico-fantastice, comisar șef la Penitenciarul Ploiești, coleg ,,bun” de birou al Reginei Penitenciarului Dănescu Izabela, membru de bază în Mafia din Penitenciar și membru important în comisia de examinare angajări.

 În data de 11.07.2017 conform PV nr B2/305  ,,Bobiță”a participat , ca membru, în comisia de examinare probă scrisă pentru ocuparea postului de agent administrativ, alături bineînțeles de Regină ca președinte al comisiei și nelipsita mâna dreaptă a Reginei, Cristea Nicoleta, unde nașa surorii lui Zeus din Olimp, Deacu Mihaela, a susținut examenul și promovat cu nota 9,10, fiind singura Admisă din cei 7 concurenți, așa cum îi stă bine unei nașe.

Specialistul nostru a crescut după principii ,,sănătoase”, respectiv cele ale tatălui său, care i-a dat și insuflat cel mai bun exemplu:,, dacă aș putea, aș lua de la pușcărie și varul de pe pereți”.

Precizăm că mândrul părinte a lucrat și el în sistem ca subofițer pază la Penitenciarul Târgșor…………

La început Specialistul nostru a fost angajat ca șofer , iar ulterior după absolvirea studiilor superioare la  IDD a fost promovat ca ofițer.

În acest articol ne-am hotărât să-i dăm o mână de ajutor și să vă arătăm  cum Scriitorul nostru, domnul  Polifrone Ciprian, efectuează o inventariere cu caracter penal, adică falsă, asta ca să nu mai greșească pe viitor, aviz amatorilor.

Acest super specialist a făcut parte ani buni din comitetul de Popotă al Penitenciarului și efectua lunar inventarierea alimentelor, dar dintr-o dată memoria sa dă semne de amnezie.

Cum faci tu Specialistul Polifrone inventar în luna ianuarie și luna  februarie la alimente, întocmești Procese verbale ca fiind totul în regulă , dai modelul de contract de custodie pentru brânza telemea  aflat în evidența contabilă cu 08.01.2020 , iar în martie 2020 suferi de amnezie totală ? Nu mai știi de procesul verbal de custodie, de factura cu care a fost achiziționată pe banii personali ai gestionarului popotă și deconată acestuia în data de 30.01.2020?  Ce să mai, amnezie totală!

Ce ai făcut Bobiță ???? Dacă ai probleme mergi la doctor, nu scrii prostii că ajungi la procuror.

Bobiță de la Penitenciarul Ploiești, membru de seamă în Caracatița de la penitenciar este solicitat în data de 23.03.2020 de Regină să acopere infracțiunea de furt și spargerea ilegală a ușii de acces în popota unității și a biroului gestionarului, totul pentru acoperirea furtului vechii gestiuni.

Bobiță al nostru, prima faptă pe care o comite – nu  respectă decizia directorului nr. 55, din data de 23.03.2020 , respectiv de a începe inventarierea pe data de 24.03.2020, mai mult schimbă componența  comisiei de inventariere înlocuind un membru, și anume pe Necula Adrian cu Oprea Florin, fără aprobarea directorului, întrucât conform OMJ 1846/2010 schimbarea membrilor comisiei se face numai în cazuri extreme și prin decizie scrisă și aprobată de director ? Păi dacă poate…….

După atâțea ani Bobiță al nostru nu cunoaște atribuțiile ce-i revin ca președinte  al comitetului de popotă, i le spunem noi, astfel  :

-Verifică modul de calcul și legalitatea prețurilor de vânzare a produselor alimentare

-Verifică legalitatea activității financiar contabile a popotei

-Efectuează inventarierea lunară a fondurilor, materialelor și a produselor popote,

că așa scrie la lege, dragă ,,Bobiță”.

 În declarația de martor Bobiță al nostru minte cu tupeu și aroganță organele de anchetă cum că, cunoaște  despre gestiunea din data de  20.03.2020 că a fost predată parțial,  aceasta nefinalizându-se din cauza faptului că la ora prânzului alimentele nu erau pregătite pentru predare.

 Bobiță ori ai mâncat ceva stricat, ori te doare a mărturie mincinoasă ?

Există un proverb românesc ,, când ai intrat în rahat până la nas, ține-ți gura închisă!,,

Faptele sunt halucinante !!! Aroganța de membru al Caracatiței care consideră că își permite să facă orice în grupul infracțional este incredibilă!  Oare are  habar  de cea ce afirmă, ca ofițer de poliție penitenciară cu studii universitare ? Ce alimente ? Pentru care predare? S-a constituit vreo comisie de predare în data de 20.03.2020?  Păi Caracatița dă socoteală cuiva? Cum a spus Regina,,Legea este pentru căței”.

Bobiță ce ai făcut,  păi  în data de 20.03.2020 nu s-a făcut predarea primirea gestiunii pe bază de inventar o spune chiar Regina în adresa înaintată Poliției, citez :,, în practica penitenciarului nu se făcea predarea primirea gestiunii la plecarea în concediul de odihnă,,.  Regina noastră a suferit o transformare , ceva s-a întâmplat ,,pentru că și deoarece,, în adresa înaintată către ANP a susținut cu subiect și predicat că s-a făcut predarea primirea gestiunii în data de vineri 20.03.2020.  Nici noi nu mai știm ce să zicem cu ,, schimbările astea de vreme,,- Regina e sucită.

Și uite așa ne jucăm ,, alba- neagra,, cu adresele oficiale pentru că dacă putem și ni se permite…..

Hai că-mi pun ochelarii, că ăsta iar m-a enervat !

Bobiță e supărat foc că nu a putut să inventarieze în data de vineri 20.03.2020 alimentele din popotă , dar a uitat că el a declarat la Poliție ca în data de 20.03.2020 el se afla în concediul de odihnă.

Alo, Bobiță ce alimente vroiai să inventariezi tu în popotă?  Alimentele  procesate(gătite) aflate în oale? Păi Bobiță, la ora prânzului  au fost servite cadrelor sub formă de mese și transformate în bani!

Bobiță ne-ai bulversat de tot , ori ești președinte de comitet ori nu!

Așa că, Bobiță,  nu s-a efectuat predarea primirea pe bază de inventar, pentru că nu s-a vrut de onor Regina și slujitorii săi, care aveau de acoperit niște furturi masive ale vechii gestiuni.

 Interesant de aflat dacă, Bobiță al nostru, are studiile economice necesare pentru a îndeplini funcția de președinte inventariere, conform cerințelor din OMJ 1846/2010. Gândul este prea corect și naiv, păi un economist care să știe ce face îi trebuia Caracatiței? Ce să facă Regina cu un băiat pregătit ?

Bobiță știi că, în calitate de  președinte de comisie , trebuia  să asiguri  bunurile din gestiunea popotă ? Nu a fost frumos din partea ta să lași toate ușile vraiște, de izbeliște , toată lumea să se servească  cu ce-i trebuia pe acasă , unii cu bani, alții cu farfurii, tocătoare,linguri, furculițe, chiar și flori. E o vorbă  din popor : ,, cică dacă rupi dintr-o floare pe furiș și o pui în pământ se prinde mai repede, floarea- nu cineva….,,,dar chiar să dispară 11 orhidee cu tot cu ghiveci, las-o încolo de treabă.

Acum vine Marea întrebare??? Bobiță de ce nu ai putut prezenta organelor de poliție la data de 30.03.2020 nici un document privind activitatea desfășurată  sub a ta comandă fermă  din data 23.03.2020, așa cum s-a menționat și în Nota de evenimente a Poliției din data de 30.03.2020, că doar ai înregistrat Procesul verbal de inventariere cu 26.03.2020 ?

 HOPA, a venit Poliția (vorba cântecului), hai să ne apucăm de treabă, să ne acoperim cu hârtii.

 Deși în mesajul telefonic pe care l-ai trimis gestionarului popotă în data de 26.03.2020 orele 14,00  susțineai revoltat că ai termen 7 zile, adică 23+ 7 fac 30, asta înseamnă că PV întocmit de tine trebuia finalizat pe 30.03.2020.  Hoțomane ai făcut șmecherii, cine a venit cu ideea, tu sau toată Caracatița să fabricați documente? Spune drept este creația locală sau a venit cu dedicație de la București, că prea au avut cataractă intelectuală toți din ANP și DIP?

Când ați văzut că a adus gestionarul brânza în data de 27.03.2020, ce ați făcut întâi ați editat decizia falsă a directorului cu număr de ordinare 25436 din 23.03.2020 ( deciziile directorului încep cu 4000…..) în care ați trecut perioada de inventariere 23-26.03.2020, ați băgat-o și pe Cristea Nicoleta, că vezi doamne ați făcut inventarierea în prezența ei și pe urmă Hop și PV de inventariere cu 26.03.2020, ca să zicem vezi doamne și să poți să afirmi ,, Domnule a adus brânza în data de 27.03.2020, dar noi am terminat PV de inventariere cu 26.03.2020. Gata ghișeul s-a închis!

 Dar ce să vezi , iar ați fost prinși cu pisica moartă, ai uitat Specialistule să modifici și să treci în PV  25728 că ai făcut inventariere conform deciziei (false) 25436, iar tu ai trecut în procesul verbal de inventariere conform deciziei nr. 55 că nu ai făcut inventariere la magazia Beci alimente .(confirmă și membrii comisiei tale Crucianu Claudiu și Oprea Florin)

Ai uitat specialistule să fabrici niște liste de inventar  pentru locațiile  care le-ai trecut în faimosul PV 25728, unde chipurile în 30 de minute ai făcut inventar. Cum se numește asta, fals în înscrisuri, întreb pentru un prieten?

Aoleu Bobiță!!! a comis infracțiunea de ,,Mărturie mincinoasă”, întrucât pentru a induce în eroare organele de cercetare penală, ai declarat organelor de poliție că, intrarea ilegală în gestiune s-a făcut pentru că trebuiau ridicate de urgență niște procese-verbale,  conform Notei de evenimente a Poliției din data de 30.03.2020, din biroul gestionarului popotă, care culmea în acel moment se afla în penitenciar? Ce procese –verbale, ce numere de înregistrare aveau, ce conțineau și cine le-a solicitat , temeiul legal de ridicare al acestor documente??  

Dar vine Regina și ne luminează cu adresa către Poliție și spune clar și răspicat ,, că nu există documente înregistrate care trebuiau ridicate din biroul responsabilului popotă în data de 23.03.2020,,.

Deci Bobiță caută altceva că asta nu a ținut.

 Mai mult în declarația de martor Bobiță al nostru iar se sucește și comite infracțiunea de ,,Mărturie mincinoasă”, întrucât pentru a induce în eroare organele de cercetare penală, a declarat organelor de poliție că intrarea ilegală în gestiune s-a făcut pentru că ar fi avut nevoie de un cântar electronic.  Ca să înțelegem  importanța cântarului vă prezentăm alimentele pe care onor comisia lui Bobiță le-a cântărit , respectiv : amidon 0,018kg, cimbru 0,001kg, cârnați 0,085kg,curcuma 0,02 kg, esență migdale 0,014 L, esență portocale 0,043L, oțet 0,06gL, pulpe pui 0,056kg, scobitori 0,45 cutii, (cutiile erau începute), scorțișoară 0,03 kg slănină afumată 0,116kg.

Doamne câtă ,, prețizie,, oare cum o fi reușit să stabilească volumul la 0,014 litri esență migdale… tot cu cântarul ? Parcă suntem în bancul cu babele de la Tribunal care asistau la cercetarea unui caz de viol…..când autorul a declarat că nu i-a atins nici un fir de păr.

Bobiță i-a legătura cu baieții cu cântarele să-ți dea bonusul de reclamă.

Ooof !!! Bobiță o să te mănânce penalul,  ai indus în eroare organele de cercetare penală și ai declarat că ușa de la intrare în popotă a fost spartă în prezența  comisiei  de spargere (frumosul Grup infracțional), când cheia era deja la director ?Ai crezut că Regina o să te acopere, e uite că domnia sa în adresa către Poliție afirmă că NU A EXISTAT COMISIE DE SPARGERE….. ,,Nu există dispoziție scrisă a directorului unității ca urmare a intrării in concediu a doamnei Călin Cristina , în practica unității nefăcându-se prederea primirea gestiunilor la plecarea în concediu de odihnă.”

Vezi Bobiță trebuia să respecți prevederile OMJ 1846/2010, în sensul de a chema gestionarul popotă care, la momentul spargerii, se afla în unitate în data de 23.03.2020?

Bobiță mă dezamăgești rău de tot cum să-ți scape că  data listelor de inventar  este 20.03.2020 și nu 23.03.2020, data inventarierii , ai uitat că ai spus la Poliție că în data de 20.03.2020 erai în concediu de odihnă? Care a fost scopul? Aroganța Bobiță bat-o vina, ai crezut că ,,Legea e numai pentru căței” și nici nu ți-a păsat !!! Ai dat-o rău de gardul pușcăriei.

Bobiță, Bobiță, dragul nostru scriitor stințifico-fantastic, avem și noi o curiozitate, o să spui organelor de anchetă ,,  La ordinul cui și care a fost motivul falsificării evidente a procesului verbal de inventariere nr.25728/ 26.03.2020  ?” Noi știm că a fost Regina, dar au întrebat băieții și am zis să nu greșim.

 Bobiță știai că, conform prevederilor OMJ 1846 DIN 2010 art. 3 după cum urmează, ,,scopul principal al inventarierii îl constituie stabilirea situației reale a tuturor elementelor de natura activelor, datoriilor și capitalurilor proprii ale fiecărei unități, precum și bunurilor și valorilor deținute cu orice titlu  aparținând altor persoane fizice și juridice.,,

Știai, dar încăpățânat cum ești ,ai făcut pe mofturosul și ai inventat tu o inventariere personalizată, originală gen ,, A la Bobiță!,,

Specialistul nostru scriitorul ștințifico fantastic Polifrone Ciprian a falsificat Procesul-Verbal de Inventariere  atașând Liste de inventar cu vechea gestiune (furate evident de Caracatița din Penitenciarul Ploiești) care nu se regăseau fizic în incinta popotei, fapt demonstrat  de comisia condusă de Toma Magdalena .  A reușit să păcălească ANP-ul care suferă de cataractă și care nu a luat măsuri în defavoare ci în favoarea Specialistului nostru Polifrone Ciprian fiind  promovat la ANP  pentru 6 luni, că doar se pregătește de pensie și să iasă și gura lui cu o pensie frumușică.

 În declarația de martor faimosul nostru personaj declară, citez: în data de 26.03.2020 i-am trimis un mesaj text numitei Călin Cristina , în calitate de președinte al comisiei de inventariere prin care solicitam o notă explicativă cu privire la bunurile gestionate, găsite lipsă la momentul inventarierii ,, telemea de vacă și varză murată.,,

 În calitate de președinte al comisiei trebuia să cunoască procedura inventarierii  unei gestiunii, nota explicativă se solicită în timpul serviciului nu, ilegal, când gestionarul este în concediu de odihnă, acasă  nu se dețin documente justificative de serviciu.

Aroganța și lipsa de profesionalism sunt fără limite, caracterul penal te dărâmă la propriu.

Cum să falsifici  un document în halul ăsta ??? Cum să atașezi listele de inventar  în PV 25728/26.03.2020  care nu fac referire la activitatea comisiei de inventariere din data de 23.03.2020.

Ești penal rău Bobiță, cum să atașezi liste cu alimente aflate în Magazia Beci, magazie care nu a fost inventariată de comisie , întrucât nu este prevăzută în PV nr.25728 pag.1 ca activitate a comisiei condusă de Polifrone Ciprian (confirmă martorii Crucianu Claudiu și Oprea Florin, membrii comisiei de inventariere).

Cum să atașezi liste cu  obiecte de inventar din vechea gestiune, care nu există faptic, fiind propuse la Casare  ( confirmă PV 30453/01.07.2020 Anexa 4,5 , declarația  de gestionar Deacu Mihaela Anexa 1- faptul că nu s-a făcut inventarierea obiectelor de inventar în data de 23.03.2020 o confirmă și contabilul șef  în  declarația de martor, care declară despre  vechea gestiune,  că la momentul inventarierii ,nu se afla existentă faptic, în folosință în popota unității.) Dacă erai drogat , credeam! Că nu ai pregătirea profesoinală iar ar fi credibil! Dar de fapt în mare ta aroganță nu ai crezut niciodată tu și Caracatița din care faci parte că veți răspunde  vreodată, așa că nu ți-a păsat!!! Bobiță ești mai penal decât toți detinuții la un loc.

Procesul verbal cu nr. 25728/26.03.2020 face referire la obiectele aflate pe inventar la data de 20.03.2020, astfel că trecerea în lipsă a cantității brânză la care s-a făcut referire  reprezintă un fapt nereal…..,lipsa cantității de varză nu este conformă cu realitatea….Facem precizarea că lipsa acestor două produse a condus la întocmirea unei comisii de disciplină cu privire la Călin Cristina.

Referitor la faptul că  sunt înscrise fapte nereale în procesul verbal de inventariere nr. 25728,  reținem următoarele:

Procesul verbal de inventariere nr. 30453/01.07.2020 întocmit de președinte cms.șef. Toma Magdalena la pagina 5 și 6 atestă că PV 25728/26.03.2020  cuprinde fapte nereale întrucât precizează existența Procesului Verbal de custodie nr.6924861 din 08.01.2020 al produsului brânză (pe care domnul Polifrone afirmă că nu știa, chipurile, de existența lui, deși a ținut cont de el la inventarierile efectuate tot de dânsul din lunile  ianuarie și februarie 2020, inventarieri la care nu a constat în procesele verbale ca  lipsă brânza care se afla în custodie) și a unei cantități de varză murată de 114.20 kg.

 Dna Toma Magdalena îl prinde cu mâța moartă în traistă și cere domnului Polifrone Ciprian nota explicativă cu  nr.28963/09.06.2020 cu privire la modalitatea de efectuare a inventarierii și de stabilirea a cantităților ,îl prinde că nu bate ce e pe teren cu ce a scris în liste.

Deci cum poți stabili lipsa unui produs, dacă nu faci inventarierea lui ??????????????( confirmă  membrii comisiei de inventariere din data de 23.03.2020, Crucianu Claudiu și Oprea Florin).

Deci Bobiță documentele justificative pe care le-ai cerut prin mesaj telefonic gestionarului popotă în timp ce  acesta se afla trimis  forțat de Regină în concediu de odihnă, iacă-tă că se aflau la penitenciar. Deci cum e asta tu furi, tu țipi ?

Bobiță așa ai învățat tu la ,, Școală,, ? Cine întocmește Procesul Verbal de inventariere? Răspuns : președintele comisiei de inventariere.

Atunci de ce membrii comisiei de inventariere, martorii Crucianu Claudiu și Oprea Florin  declară amândoi în cor despre listele de inventariere că ei doar le-au semnat, fiind aduse deja completate de Cristea Nicoleta în dimineața zilei de 23.03.2020 în jurul orelor 8,30, care nu era membru în comisie ?

Păi cum vine asta , ești SPEEDY  GONZALES?

La ora 8,30 ai spart ușa , ai început inventarierea și tot la 8,30 ai terminat și listele ??? Asta nu e bine.

La final nu am putut să nu dăm Cezarului ce este al Cezarului și să-i dăm ocazia Specialistului Polifrone de a-și arăta  încă o dată calitățile sale însăilate în nota de colaborare nr.28963 din 09.06.2020 ca răspuns la nota explicativă solicitată de Toma Magdalena . (pentru că a muncit și el la compunere, calcule, etc).

Acum vine partea cu OZN-ul , SF-ul, ia ascultați ce ne spune domnul Specialist Ofițer, care repetăm nu a făcut inventarierea fizică pe teren, dânsul acum ne povestește din ………cităm :

,,– pentrul bunul material GOGOȘARI –PT comisia a făcut determinarea având la bază cantitatea brută  înmulțind cu numărul de bucăți existent în depozit plus cantitatea aflată în consum la bucătărie în momentul efectuării inventarierii, deoarece Cantitatea efectivă a bunului transformat Gogoșari nu se putea determina efectiv deoarece desfacerea borcanelor de murături ar fi dus la degradarea bunului respectiv.,, Eeee ce ziceți?

          Ați înțeles ceva, că noi nu prea ?

          Domnule Polifrone dacă citeați cum se realizează un inventar conform prevederilor legale ați fi constatat că: conform OMJ 1846 din 2010  art 6  lit d,, față de termenul prevăzut la art.5, următoarele bunuri sau valori se inventariază suplimentar,  anual, alimentele aprovizionate pentru perioada consumului de iarnă la sfârșitul perioadei de consum : cartofi, ceapă, rădăcinoase însilozate, murăturile și varza murată.

Dar v-am spus despre Bobiță al nostru este căpos și face numai ce vrea el, poți să-l pici cu ceară. Ordinele Reginei bat Legile.

Deși Toma Magdalena subliniază în PV 30453 /01.07.2020 cum că, cantitatea de brânză  de 24,78 kg a fost găsită,, ASCUNSĂ”, din ordinul lui Zeus în magazia AFV ,confirmă și gestionarul AFV Chelu Mihăiță  și nu trebuia  trecută lipsă în PV 25728/26.03.2020 întocmit de Specialistul nostru Polifrone întrucât există documente justificative înregistrate în contabilitatea unității, ,,Bobiță al nostru” nu se lasă și afirmă, ia auziți aici, citez :

,,Pentru diferența de 24,78 kg față de stocul scriptic al bunului material ,, telemea de vacă,, prima comisie a solicitat documente justificative din partea gestionarului ….despre care comisia nu are cunoștință privind modul de recepționare al acesteia,,….. Deci e căpos ce să mai ! A rămas setat, nu-i luați jucăria.

Deci lăsând gluma la o parte ce se întâmplă în penitenciarul Ploiești este îngrijorător , nu se respectă ordine, prevederi legale, acolo onor conducerii și acoliților acesteia fac ce vor, având legile lor . Mai grav este cum o mână de oameni, certați cu legea hotărăsc soarta celorlalți , care se văd nevoiți să îndure mizeriile făcute de aceștia și se uită neputincioși cum ,,Mori cu dreptatea în mână!,,

Atitudinea neprofesională a domnului Polifrone :

-denotă aroganța de a încălca toate prevederile legale cu privire la inventariere și de a nu respecta D.Z.U nr.55/23.03.2020 a directorului unității de a inventaria toate locațiile și  bunurile din gestiunea popotă, alegându-și doar locațiile și bunurile vizate de dumnealui.

– justifică falsa inventariere, aruncând vina pe Serviciul Financiar prin faptul că nu i-a pus la dispoziție listele de inventar pentru locațiile inventariate, când era de datoria lui să meargă la Serviciul Financiar și să ceară emiterea din Programul Financiar listele pentru data de 23.03.2020.

 -listele de inventariere, incluse în Procesul verbal întocmit de Polifrone fiind aduse deja completate  olografic scriptic și faptic de Cristea Nicoleta , vizau alte locații decât cele inventariate (confirmă Crucianu Claudiu și Oprea Florin)

– justifică minusurile stabilite pe baza comunicării de către Cristea Nicoleta, o persoană fără calitate și atribuții privind gestiunea popotă și nu pe inventariere reală.

Bobiță ar părea jignit de o asemenea aroganță vecină cu prostia, ne cerem scuze față de personajul Bobiță din Las Fierbinți.

Este de a dreptul tragico-comic, Dumnezeu să ne apere !!!!

Sa sperăm că și organele de anchetă își revin, din starea de moment , aceea de orbire. Vom reveni. (Cristina T.).

N.R – Reamintim  ca, investigatia noastra a pornit de la mafia gunoaielor si cum o firma din aceasta caracatita din Prahova „beneficiaza” de detinuti/”inchiriaza” la munca pe filiera Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI, in baza proiectului lansat de director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), Dan Halchin. Punerea in dependenta a Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI de catre reprezentantii acestei societati ne-au determinat  sa incepem dezvaluirile cu derapajele de la lege ale sefului – IMPUTERNICIT – la comanda Penitenciarului Ploiești, fiind o institutie esentiala a statului.

Sa reamintim povestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” care este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood, nu inainte de a intreba (prietenii stiu de ce…): Florin Iosif de la TYMBARK este bine?

Bomba ecologica de la Pleasa/Atentat la siguranta nationala/IPJ Prahova, Penitenciarul Ploiesti si Tymbark

,,Fantastica Woman”Anghelache Ramona (varianta XXL)/”Omerta”, ,”Legea tăcerii” și a intereselor prima în fața legii în Penitenciarul Ploiesti

„Omerta”, ,”Legea tăcerii” și a intereselor prima în fața legii în Penitenciarul Ploiesti/Despre Doamna Dănescu Izabela, supranumită eminența cenușie și regina hoților din Penitenciarul Ploiești

Precizări privind modalitățile de furt la Penitenciarul Ploiesti si ilegalitatile savarsite de Comisarul șef de poliție penitenciară Valentin MATEI – IMPUTERNICIT – la comanda Penitenciarului Ploiești

Documente si declaratii din cercetarea penala care dezvaluie un furt institutional generalizat la Penitenciarul Ploiesti

Penitenciarul Ploiesti: „La momentul preluării gestiunii, în fișele de inventar de la Serviciul Financiar figurau o mulțime de bunuri, care faptic nu existau”

Furturi, falsuri si alte infractiuni succesive la Penitenciarul Ploiesti (IV)

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (III)

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (II)

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here