Ce fel de morala sa fie, atunci cand in comisie, pe functia de lei au fost instalati magari?

0
100

Incisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un serial, în  cel mai amplu si curajos domeniu al investigatiei JURNALISTICE realizat vreodata pe raza judetului Prahova.

Inregistrari audio-video/stenograme care arunca in “aer” (N.R – Nu numai pe cei din grupare, dar si sefi de institutii care au protejat aceasta mafie), asa cum am promis de ceva timp.

Nu am publicat aceste inregistrari nu pentru ca NU le detineam, ci doar pentru ca redactia noastra a fost ”urecheata” de anumite organe de cercetare penala ca „ingreunam” ancheta penala („sanchi”!) si stricam anumite „momente operative” cu dezvaluirile noastre.

Am lasat organele competente sa isi faca datoria dar NU putem sa mai stam pasivi la sirul enorm de ilegalitati care au atins apogeul cu falsificari de documente si/sau distrugerea altora.

Facem o precizare esentiala. Prezentam opiniei publice mici parti din inregistrari audio si, ca si in cazul altor investigatii, vom pune la dispozitia organelor de cercetare penala TOATE documente care pot fi  coroborate cu aceste mijloace de proba (documente, contracte si extrase de cont).

La fel ca in cazul „Bombei ecologice de la Pleasa” (personaje care fac parte integrala din aceeasi grupare), Incisiv de Prahova va informa, cu toate probele (inregistrari audio/video, contracte, extrase de cont, declaratiile MARTORILOR), Parchetul General, DNA Structura Centrala, DIICOT Structura Centrala (pana recent, la institutia din Prahova a fost la comanda un nas al edilului), Ministerul Justitiei, conducerea M.A.I. (chiar daca in aceasta conducere sunt doua personaje care sprijina aceasta grupare) si, nu in ultimul rand SRI—ul, institutie cu care aceasta grupare se lauda ca le acorda protectia deplina. Aviz nea’ Croitoru!

Pe plan local, cu scuzele de rigoare, noi nu mai avem incredere in anumite institutii, probabil „fantoma” procurorului „Portocala” inca mai „bantuie” cu metodele lui de „paradeala” pentru protectia acestei grupari. La cate infractiuni dovedite a savarsit aceasta grupare, in alte judete erau de mult timp mascatii la usa lor si/sau la institutie si ii ridicau pe sus, sub lumina reflectoarelor.

In fapt, un anumit „personaj” este si fosta „mana  drepata” a procurorului „Portocala”, personajul care santaja, denigra si obtinea mitele si in aceea perioada (vom publica TOATE declaratiile date in fata procurorilor de toti oamenii de afaceri santajati si denigrati pentru obtinerea de SPAGI, cu documente oficiale/declaratii in original!). In prezent, personajul practica aceeasi metoda patentata cu Negulescu Mircea, sub forma de „trompeta” a edilului in cauza (actual)!

Remember, pe tema Veoliei vom reveni cu toate inregistrarile EXPLICITE si populatia  din urbea noastra va discerne exact de ce ne-am aflat in postura fara apa calda si caldura, SPAGA,  bat-o vina – ca si in cazul operatorilor de salubritate (PAM – PAM!):

In acest serial vom publica inregistrari audio urmate de documente pentru ca opinia publica sa realizeze cum se intoarce spaga din contractele cu Primaria (TOATE!!!), intre 10-20% din contract, firmele utilizate si metodele cele mai stranii, inclusiv 30.000 ron pentru servicii de „foto” (deh, asta este cea mai derizorie suma), etc, suma pe luna din MITE depasind 1 miliard – 1 miliard si jumatate/LUNA. Toti au fost „vamuiti”, mai aveau putin si „vamuiau” pana si mustele pentru zbor.

In aceasta inregistrare: cum s-a intervenit la un sef de instituitie pentru ca aceasta sa nu mai amendeze firma care are contract cu primaria:

Personajul X vorbind la telefon cu personajul Y, personaj Y care are contracte cu Primaria Ploiesti:

Ne scuzati limbajul obscur, nu este al nostru, noua nu ne sta in caracter un asemnea limbaj, este cel utilizat de grupare

–„Preda-te in pula mea. Ti-am mai spus tie. Tu nu ai timp sa vii p-aici. Eu am vorbit cu asta care-i sef la Politia Locala, cu Albu, vorba aia eu il am si pe …neinteligibil…, cu domnu’ Belu tau… Pune-te in legatura cu el, sa vorbiti direct intre voi…sa nu mai stati dupa nebunul ala la semnat  acte (n.r- primarul Andrei Volosevici),  sa nu mai semnati acte,… neinteligibil…

Sa o rezolvati mai repede, astazi mi-a zis si mie, pare agitat, era pe acolo…neinteligibil…una sa ai o relatie directa…era turbat, era pe acolo Volosevici, mi-a zis nevasta-sa….”…


Vom reveni cu dezvaluirile  mentionate mai sus (inregistrari audio/video si documente /contracte si extrase de cont), plus ceva de can-can in legatura cu noua directoare de la CSM Ploiesti, pe cand avea mandat la Hale si Piete, in acelasi context, cu spagi si tarabe, pe aceeasi filiera. (Redactia Incisiv de Prahova).

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here