Cum selectezi avocatul potrivit pentru tine

0
361

 

Acum ca aveti o idee generala despre tipul de lege care se aplica situatiei dvs., exista mai multi factori care trebuie luati in considerare pentru a va ajuta sa alegeti o firma de avocatura care este o potrivire buna pentru dvs.

Competenta

Fireste, doriti sa angajati o firma de avocatura care are o istorie de succes in manipularea cazurilor similare cu al dvs. Puteti verifica competenta si expertiza lor in mai multe moduri:

Recomandari

Adresati-va prietenilor si membrilor familiei daca au folosit un avocat care se specializeaza in domeniul legii de care aveti nevoie. De asemenea, puteti citi recenzii online.

Rezultate

Majoritatea firmelor de avocatura publica exemple de rezultate ale cazurilor si / sau declaratii de marturii pe site-ul lor. Asigurati-va ca firma a manipulat cu succes cazurile care sunt asemanatoare cu al tau. Daca credeti ca cazul dvs. ar putea avea nevoie sa mearga la proces, aflati cat de multa experienta are firma si hotararile sau verdictele pe care le-au castigat. Poti sa vezi aici cei mai buni avocati din toate zonele tarii si din toate domeniile.

Unele tipuri de cazuri pot dura luni sau chiar ani pentru a se rezolva, din diverse motive, cum ar fi adunarea probelor, intarzieri cu planificarea procedurilor de judecata, a negocierilor si a procesului. Firma dvs. de avocatura trebuie sa aiba resursele, personalul si experienta pentru a gestiona cerintele cazului tau. O firma de avocatura stabilita cu o istorie de succes va fi mai bine capabila sa satisfaca nevoile cazurilor mai mari si mai complexe.

Modul in care serviciile juridice sunt facturate variaza intre domeniile de drept. De exemplu, o practica de drept familial necesita plata in avans inainte de a incepe reprezentarea, in timp ce o firma de avocatura a vatamarii personale lucreaza de obicei pe o contingenta sau un procent din banii pe care ii obtin pentru dvs. Ce rate sunt comune pentru tipul de servicii juridice de care aveti nevoie? Firma dvs. de avocatura ar trebui sa explice clar structura lor si sa raspunda la orice intrebari pe care le puteti avea inainte de a incepe o colaborare.

Deoarece procedurile judiciare iau timp, avocatii lucreaza la mai multe cazuri asupra acelei perioade de timp. Este important ca avocatul dvs. sa aiba o echipa juridica eficienta sa colaboreze pentru gestionarea generala a cazurilor. Asigurati-va ca exista mai multe contacte pe care le puteti comunica despre cazul dvs. Este posibil sa existe momente cand interactionati mai mult cu un manager de caz decat cu avocatul dvs. Intra si pe news.ro pentru alte sfaturi utile legate de alegerea unui avocat.

Cazurile juridice sunt adesea asociate cu evenimentele care modifica viata. Firma dvs. de avocatura ar trebui sa fie acolo sa va sfatuiasca si sa va sprijine prin cazul dvs. Cautati o firma de avocatura care va trateaza cu respect si este interesata de intelegerea si abordarea nevoilor dvs. individuale. Firma dvs. de avocatura ar trebui sa fie dispusa sa explice procesul legal si cum va poate afecta, astfel incat sa va simtiti informati cand luati decizii. Nu va grabiti in alegerea unui avocat, ci luati-va timp pentru a face o decizie corecta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here