Ce ar trebui sa faci pentru a prelungi „viata” motocicletei tale

0
506
Motorul motocicletei tale are nevoie de un prieten de nadejde pentru a functiona la parametri optimi, asa cum este stipulat in caracteristicile tehnice ale acesteia. Pentru acest lucru, ai nevoie de un lubriant creat dupa cele mai inalte standarde pentru asa ceva! Iar un ulei Motul poate reprezenta o alternativa la problema ta. Iata, asadar, ce implica un ulei moto de calitate!

Cele mai bune marci de ulei se remarca printr-o vascozitate excelenta, o buna gelifiere care sa previna coroziunea.

Dintre toate uleiurile, uleiul sintetic, cum ar fi Motul, este considerat cel mai bun, deoarece protejeaza motorul împotriva murdariei inutile si a caldurii extreme. Atunci cand motorul functioneaza pentru perioade mai lungi la temperaturi ridicate, uleiul mineral isi pierde o parte din proprietatile sale, spre deosebire de cel sintetic, care isi pastreaza proprietatile pe o gama larga de temperatura si chiar in cazul deteriorarii sistemului de racire, deoarece nu se oxideaza. Are performante mult mai bune la temperaturi si tensiuni ridicate. Alegeti dealerul autorizat Unimotors pentru Motul 10W40 ulei moto de cea mai buna calitate, sintetic sau semisintetic.

Ofera protectie buna motorului impotriva uzurii, deoarece indiferent de temperatura sau sarcina, uleiul sintetic, in comparație cu uleiurile obisnuite, reuseste sa mentina un strat subtire constant si sa previna uzura pieselor de frecare. Are o fluiditate excelenta la temperatura scazuta si o durabilitate ridicata

Formeaza un film uleios mai sanatos si, prin urmare, reduce uzura datorita aditivilor antioxidanți. Are caracteristici mai bune legate de vascozitate, care duc la aprinderea mult mai usoara la temperaturi scazute.

Nu uitati nici de sistemul de franare: se pot provoca accidente extrem de grave daca nu sunt rezolvate problemele de la sistemul de franare in timp util. Nu plecati la drum daca aveti nevoie de placute noi de frana! Daca problema nu este inlocuirea franei, atunci repararea majoritatii problemelor in ceea ce priveste franarea este simpla.

Primul pas, insa, in tratarea problemei este identificarea acesteia. Daca nu stiti exact ce sa faceti atunci cand va confruntati cu o astfel de situatie se recomanda sa mergeti pe mana specialistilor.

Mai exact, placutele trebuie schimbate de doua ori mai repede decat discurile. Daca sunetul pare sa provina de la placutele de frana, schimbarea lichidului de frana va rezolva intr-o oarecare masura problema.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here