Anunt public privind decizia etapei de incadrare COMUNA BERCENI

0
483

http://www.ziareph.ro/wp-content/uploads/2022/05/anunt-public-privind-decizia-etapei-de-incadrare-comuna-berceni.roANUNȚ PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE

Comuna Berceni, titular al proiectului ’’Realizare rețea energie electrică, comuna Berceni, sat Moara Nouă’’ anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Prahova,  în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), de a nu se supune procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ’’Realizare rețea energie electrică, comuna Berceni, sat Moara Nouă’, propus a fi amplasat în comuna Berceni, sat Moara Nouă, Nr. Cad. 21855 și str. Stadionului.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului APM Prahova (foto), din Ploiești, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306 , în zilele de luni – vineri, între orele 9:00 – 13:00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmph.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/ observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

(P)

Reclama dupa Articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here