Ce păcănele are Winbet? – Ziarul Nationalul

0
202

pacanele-populare

Oferta de păcănele ale cazinourilor online este foarte importantă pentru jucători. Există pe piața cazinourilor online operatori care au o gamă mai largă de sloturi și operatori care se limitează doar la câteva jocuri de cazinou.

Winbet este un cazino care se află în top în ceea ce privește oferta de jocuri de care dispune. Fie că vrei să joci celebrele jocuri de păcănele din sălile de joc sau sloturile internaţionale care se găsesc pe platformele cazinourilor din afară, la Winbet vei găsi tot ce îți dorești în materie de păcănele.

Cele mai râvnite săli de jocuri

Dacă vorbim de cele mai râvnite jocuri din sălile de joc, atunci ai nimerit unde trebuie. Winbet deține majoritatea jocurilor de la furnizorul popular EGT. Majoritatea sloturilor produse de EGT au făcut senzație, atât în România, cât și la nivel mondial.

Cu siguranță ai auzit de sloturi precum Shining Crown, Burning Hot, Extra Stars, Rise of Ra sau Zodiac Wheel. Aceste jocuri predomină atât în mediul online (vezi totul despre Winbet inregistrare), cât și în cazinourile stradale. Nu există nicio sală de jocuri din România care să nu dețină cel puțin un aparat EGT. Winbet deține majoritatea jocurilor populare de la EGT, de la cele clasice cu 3 role, până la cele cu mii de linii de plată și numeroase role.

Păcănelele clasice produse de Novomatic

De cealaltă parte a păcănelelor cu multe funcții stau păcănelele clasice produse de Novomatic. Winbet are în oferta sa de păcănele cele mai populare sloturi de la Novomatic. Sizzling Hot este unul dintre cele mai jucate jocuri la nivel mondial, fiind un joc clasic care îți poate aduci câștiguri enorme.

Cel mai râvnit simbol al Sizzling Hot este simbolul 7. Atunci când prinzi pe o linie câștigătoare 5 simboluri 7, vei primi un câștig de 1000x miza totală. De asemenea, la Winbet te poți aventura în lumea faraonilor cu jocul Book of Ra. Celebrele cărți te vor surprinde cu funcțiile speciale.

Dacă vorbim de Book of Ra, atunci nu putem omite Lucky Lady’s Charm care a reușit să pună pe jar o lume întreagă de jucători cu celebrele sale bile. Power Stars, Tiki Island, Plenty Twenty și multe alte jocuri populare de la Novomatic te așteaptă pe platforma de cazino Winbet.

Sloturi produse de Pragmatic Play, Habanero sau ICT Gaming

În ceea ce privește păcănelele pe care le găsești exclusiv online, stau sloturile produse de Pragmatic Play, Habanero sau ICT Gaming. La Winbet vei găsi celebrul joc produs de Pragmatic Play, Sweet Bonanza, dar și Big Bass Bonanza, Bufallo King, Wolf Gold, Fruit Party, Gemz Bonanza și multe alte jocuri. Tot aici vei găsi și celebrele jocuri cu mega ways și multe funcții speciale.

Nu lipsesc nici jocurile produse de Habanero precum Totem Towers, Candy Tower, Sparta, Hot Hot Fruit sau Wicked Witch. Toate aceste păcănele te vor duce într-o lume a basmelor și a vrăjitoarelor cu diferitele funcții speciale și ai mari șanse de a obține câștiguri mari. ICT Gaming produce sloturi pe care le poți găsi în anumite săli de joc din România dar și în mediul online. La Winbet vei găsi cele mai populare jocuri de la ICT Gaming precum 40 Treasures, Pot O Luck sau Duck of Luck.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here