„Mascatul, filajul, amenintari, jandarmi, infidelități, amantlâcuri și tristeți” cu rolul principal jucat de un fost sef al IPJ Prahova – Ziarul Incisiv de Prahova

0
717

Acum ceva vreme, IPJ Dambovita – lansa un film, de scurt metraj, in care, cms sef Sorin Sandu, seful Politiei Municipiului Moreni, isi agresa sexual o subordonata de la Ordine Publica.

Filmul a fost de scurt metraj deoarece cei din Departamentul de Protectie Interna au intervenit rapid si comisarul in cauza a ramas fara certificatul ORNISS (existand si indicii ca acesta livreaza informatii din dosare la clanurile de interlopi).

Astfel, acesta a fost pus la dispozitie si a trebuit sa se pensioneze, iar subordonata hartuita si-a luat transferul la o structura din Bucuresti.

IPJ Prahova nu a vrut sa fie mai prejos si a lansat, in ciuda,  filmul de actiune, de lung metraj  „Mascatul, filajul, jandarmi, amenintari, infidelități, amantlâcuri și tristeți” cu rolul principal jucat de un fost sef al IPJ Prahova.

Cu mintea involburata, acesta a apucat sa se agate de autoturismul fostului sef al IPJ Prahova cerand socoteala si a avut parte de o „tarare” pe asfalt de zeci de metri deoarece,  Don Juan prins in flagrant,   „a dat bir cu fugiţii”.

A urmat o perioada de scandaluri, amanintari si reclamatii pe care nu le vom descrie, acestea probabil sunt enumerate in dosarul de divort.

Cert este faptul ca, fostul sef al Serviciului pentru Acțiuni Speciale al IPJ Prahova, Lilian Tulpan, a discutat cu subalternul sau pentru a il potoli si a ii explica ca trebuie sa aplice doar calea legala.

Dupa aceasta discutie, mascatul nostru a inapoiat consoartei numerele de inmatriculare (pe care le-a sustras din razbunare) ale autoturismului inmatriculat pe numele acesteia.

Lucrurile au parut ca s-au linistit … dar, filmul de actiune parea de scurt metraj si de mai proasta calitate ca al celor din IPJ Dambovita.

Astfel, a urmat o serie de urmariri prin oras, filaje si pande pana fostul sef al IPJ Prahova i-a picat in „labute” mascatului nostru.

Cu onoarea sifonata si patata, mascatul nostru l-a prins in fata Consiliului Judetean Prahova pe fostul sef al IPJ Prahova si numai jandarmii au reusit sa il salveze din mainile acestuia, dupa un scandal monstru.

Cum fuga este sanatoasa, chiar si salvat de jandarmi, fostul sef al IPJ Prahova a reusit sa intre in instututia precizata pe la o alta intrare, transpirat tot.

Noi stiam de fostul sef al IPJ Prahova ca are calitatea de a inregistra convorbirile cu terti/prieteni si a livra aceste inregistrari procurorilor (rusinica!), nu ii cunoasteam calitatile de Don Juan si de atlet.

Probabil dupa ce, in curand, va fi numit un nou sef al IPJ Prahova (spre necazul unora va fi din randul sefilor din cadrul acestei institutii, un personaj care isi conduce cu o mana de fier structura la a carei comanda este de foarte mult timp) astfel de filme de scurt si/sau lung metraj nu or sa mai apara deoarece nimeni  nu si-ar mai permite sa „miste in front”.

Noua numire a sefului IPJ Prahova vine dupa o alta schimbare in care un alt adjunct a fost numit zilele trecute la conducerea acestei institutii. Vom reveni. (Cristina T.).

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here