Primaria Paulesti va avea un sediu modern si mai functional (FOTO)

0
56

Primaria Paulesti va avea un sediu modern si mai functional, ceea ce îi va ajuta atât pe funcționarii publici, cât și pe cetățenii comunei.

Ordinul de începere la proiectul intitulat “Extindere, modernizare și dotare sediu primărie” a fost dat pe 20 august 2020. A trecut, așadar, un an de zile.

Noul corp de clădire, care a fost adăugat pe un teren din spatele actualului sediu al administrației locale, a fost deja ridicat. Este finalizat în proporție de 90%, după cum ne-au precizat surse din cadrul instituției.

Are o suprafață construită de aproximativ 500 mp, care este desfășurată pe trei nivele: subsol – unde se va amenaja arhiva, parter – cu birouri și etaj – cu birouri, sală de consiliu, sală de mese etc.

Ziarul de Ploiești vă oferă câteva fotografii din noul corp, care are dotări moderne.

Momentan, funcționarii s-au mutat aici, până când vor fi gata și lucrările la vechiul sediu, care sunt în desfășurare (foto jos).

La final, clădirea construită în anul 1940, care a fost extinsă în 2006, va fi consolidată și renovată în totalitate, adică vor fi refăcute tâmplăria, instalațiile, se va pune parchet, se vor face noi amenajări interioare și se vor asigura noi dotări.

Va oferi un spațiu de lucru în suprafață de aproximativ 300 mp, pe două nivele: subsol și parter.

* Care sunt avantajele

Unul dintre cele mai mari avantaje este că toate instituțiile din subordinea administrației locale vor fi comasate în aceeași locație, așa că lucrurile se vor rezolva cu minimum de efort pentru localnici.

Astfel, când lucrările vor fi gata, Poliția Locală și Serviciul de Asistență Socială se vor muta și ele aici, deoarece acum funcționează în clădirea Casei de Cultură.

În plus, spațiile mai generoase vor oferi un altfel de confort atât cetățenilor care se adresează Primăriei Păulești, cât și funcționarilor publici.

Nu în ultimul rând, clădirea nu va mai tremura la fiecare cutremur mai puternic.

Ziarul de Ploiești

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here