Ivan Rakitici: ”Acestea au fost cele mai frumoase trofee din viața mea”

0
1223

Mijlocașul croat Ivan Rakitici a vorbit într-o conferință de presă organizată de casa de pariuri Favbet despre trofeul cel mai greu de obținut de până acum.

”Toate meciurile sunt foarte greu de câștigat. Niciunul nu este ușor. Îmi amintesc de primul meu sezon la Sevilla, acolo unde în 2014 am câștigat finala Europa League în fața Benficăi. A fost un sezon lung, special, mai ales pentru că schimbasem 16 jucători la vremea aceea și era destul de dificil. A fost ceva miraculous. Apoi trofeul Champions League pe care l-am câștigat în primul meu an la Barcelona. Știi pentru mine au fost două sezoane de vis pentru că în primul câștigasem Europa League cu Sevilla, iar apoi am câștigat Champions League cu Barcelona”, a povestit Rakitici.

Ivan Rakitici este un fotbalist de origine croată care joacă în prezent pentru Sevilla. Acesta și-a făcut junioratul la Mohin-Riburg și FC Basel. Pasul către seniori l-a făcut cu echipa mare de la FC Basel.  Apoi, mijlocașul a îmbrăcat tricouri pentru echipe celebre ca Schalke, Barcelona și Sevilla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here