Mândria orașului/O poză face cât o mie de cuvinte

0
18

Mândria orașului/O poză face cât o mie de cuvinte

Rezultatul (partial) al sondajului lansat ieri de ziarul Incisiv de Prahova – este graitor.

La intrebarea daca acest personaj va mai ramane la conducerea Politiei Locale Ploiesti dupa data de 1 Mai, 14 cititori au raspuns cu DA (un procentaj cam mare in opinia noastra) –  iar 1247 de cititori au raspuns cu – NU!

Este adevarat ca am ales data de 1 MAI ca o data simbolica, data reala este 20 MAI cand acest personaj care a patat grav imaginea institutiei prin ilegalitatile savarsite, abuzurile demonstrate de instanta, hartuirile asupra subalternilor si abuzururile sexuale – va parasi acest post si va iesi din randul functionarilor publici, unde de altfel nici NU avea ce cauta.

Este o vorba din popor: Despre morti, numai de bine!

Speram ca noul director interimar va avea capacitatea sa redea de urgenta politistilor locali si institutiei demnitatea pe care o reprezinta aceasta meserie si Politiei Locale Ploiesti ce face parte din sistemul de siguranta nationala, demnitate terfelita atatia ani de zile de acest rachetist, dat afara din MApN (sanchi’, a iesit din armata ca sa isi creeze o firma pe care a bagat-o in faliment) si „parasutat” la conducerea acestei institutii printr-o decizie nefericita a politicului. Acest episod negru este pe cale sa ia sfarsit. (Cristina T.).

O noua dezvaluire a ziarului Incisiv de Prahova confirmata de instanta/Un nou abuz al directorului Adrian Vaida de la Politia Locala Ploiesti este sanctionat aspru de „instantele de judecata”/Pana cand va mai ramane hartuitorul – dovedit – la comanda institutiei?

Dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova confirmate de instanta/Politist local dat afara ilegal de tandemul Adrian Vaida – Adrian Dobre – reaincadrat in functie cu acordarea drepturilor banesti

De ce NU trebuie sa achitam din taxele noastre si din bugetul local abuzurile demonstrate de instanta ale hartuitorului Adrian Vaida – sef interimar al Politiei Locale Ploiesti?!

Cel mai mare scandal din Politia Locala Ploiesti de la infiintare pana in prezent și o incercare disperata de mușamalizare pe măsură/Despre aceasta „impartialitate” oare stie Adrian Vaida? Adrian Dobre stie ce face?

Luați-vă popcornul și asistati la circ/Primarul PNL Adrian Dobre si seful Politiei Locale Ploiesti au furat startul si ne ofera circ inainte de campania electorala

Seful Politiei Locale Ploiesti – prietenul procurorului Negulescu Mircea – sfidează legea, bunul simţ si inteligența functionarilor publici din subordine

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here