Balustrade din inox la prețuri accesibile

0
610

Există doar câteva funcții pe care balustradele din oțel inoxidabil le îndeplinesc. Aceasta este protecția persoanelor împotriva căderilor accidentale, asistență la urcarea treptelor și un decor elegant al întregii structuri. Sunt omniprezente în case private și clădiri înalte, în birouri ale orașului, în centre comerciale, în parcări, în parcuri și piețe. Elegante, frumoase, cu întreținere redusă, poți vedea prețuri balustrade inox București pe site-ul balustradedininox.ro.

Balustrade din oțel inoxidabil – Avantaje

Astăzi există modele realizate din diverse materiale. Dar mulți producători subliniază că fabricarea balustradelor din oțel inoxidabil este cel mai solicitat serviciu. Există o explicație perfect rezonabilă pentru acest lucru. Oțelul inoxidabil este rezistent la coroziune; contactul cu substanțele chimice de uz casnic nu dăunează suprafeței balustradei; durată lungă de viață care se calculează în decenii; instalarea simplă a balustradelor pentru scări; nu prezintă dificultăți la igienizare, fiind suficient să ștergi suprafața cu o cârpă moale; protecție fiabilă împotriva căderii accidentale a unei persoane pe scări; nu se deteriorează la precipitații atmosferice și la temperaturi extreme; nu emite toxine și nu reprezintă un pericol pentru oameni; prețurile pentru balustradele din inox rămân accesibile atât pentru managerii companiilor mari, cât și pentru clienții privați cu un nivel redus de venituri.Și, desigur, astfel de produse arată frumos.

Balustrade din inox – Domenii de utilizare

Astăzi, balustradele din inox sunt preferate în instituțiile preșcolare, în școli și universități, în clădirile cu birouri, la rampele stradale, alte spații publice sau private. Oțelul inoxidabil este cel mai solicitat metal folosit în viața de zi cu zi, în medicină și în diverse industrii. Este un soi aliat cu un conținut de crom (de la 12%). Reacționând cu oxigenul, cromul formează la suprafață un film subțire, invizibil pentru ochi, inert. Acest lucru contribuie la faptul că balustradele din oțel inoxidabil au o strălucire atât de frumoasă, asemănătoare unei oglinzi, care nu dispare nici după mulți ani.

Există multe varietăți ale acestui metal, care este folosit ulterior pentru a face o mare varietate de produse. Odată cu adăugarea de molibden, proprietățile pozitive ale metalului sunt crescute. Este mai bine să cumperi astfel de balustrade din oțel inoxidabil pentru instalare în exterior. De asemenea, în compoziția inoxului este prezent Titanul, ceea ce face ca produsul să fie și mai rezistent la temperaturi extreme și umiditate ridicată. Se recomandă instalarea balustradelor din oțel inoxidabil ale acestei mărci în băi, saune sau piscine.

Balustrada pentru scări în spirală este cea mai dificilă formă de fabricare. Oțelul este îndoit folosind unelte și mașini speciale. Este mult mai ușor să faci balustrade pentru scări drepte. Există, de asemenea, modele de coloană vertebrală care au mai multe viraje, curbe. În timpul producției, oțelul este tăiat în fragmente separate, după care este sudat, iar îmbinările sunt lustruite cu grijă.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here