Alege trandafirii criogenați – cel mai potrivit cadou pentru o viată întreagă care afirmă dragoste eternă

0
56
Livrareflori Moldova

Cu toții vrem să păstrăm lucruri frumoase cât mai mult timp. La fel este și cu florile. Fiecare persoană care primește o grămadă de flori de la o persoană dragă, ar dori să o păstreze proaspătă cât mai mult timp posibil. Piața de desfacere florilor ascultă aceste dorințe, așa că acum există mai multe modalități în care frumusețea florilor poate fi creată să reziste ani buni de zile.

Conservarea unui trandafir sau a unei alte flori se poate face prin diverse tehnici industriale sau chiar proceduri „făcute în casă”. Calitatea procesului, respectiv durata de viață după proces depinde de tehnica utilizată inițial. Un trandafir criogenat este 50% natural. Primul pas în procesul de conservare a trandafirului este deshidratarea acestuia într-un alcool special (solvent, etanol etc.). După acest proces, trandafirul devine alb, aproximativ incolor, practic precum o frunză albă de pergament. În a doua etapă de conservare cu glicerină sau glicol cu ​​proprietăți hidrofile ridicate, trandafirul este „vopsit” din nou în culoarea dorită. Deci, în mod natural, rămân doar forma și textura sa. Tulpina se păstrează separat din simplul fapt că are o culoare diferită și/sau necesită alte soluții de hidratare și conservare decât floarea.

Mai noi sunt, de asemenea, producătorii care încearcă să facă floarea să para mai identică în comparație cu floarea autentică, practic păstrează petalele și reconstruiesc petala din spate a trandafirului folosind adeziv siliconic, dar își pierd cu siguranță frumusețea originală. Procesul tehnologic al trandafirului conservat transmite de obicei că produsul durează trei ani. Tehnica fiind relativ nouă, încă din 2015, nu avem încă o confirmare fermă a clienților. Cu toții spunem că durează 25 de ani sau o viață, însă asta este încă de văzut. Există încă documentație pe internet despre criogenizarea trandafirului prin îngheț la -55 grade. În ultimii ani, metoda care i-a făcut pe mulți să-și dorească să ofere flori nemuritoare este chiar cea de criogenizare, iar cei mai căutați sunt trandafirii criogenati. Aceste flori pot fi oferite de Ziua Mamei, le poți dărui precum flori de Paste sau de Ziua Îndrăgostiților pentru a-ți mărturisi iubirea veșnică.

Cum să ai grijă de trandafirii criogenati?

Deși sunt numiți și trandafiri nemuritori, astfel încât să-și poată păstra frumusețea cât mai mult timp, trebuie să fii foarte atent cu câteva detalii mici, dar importante. Nu plasa un trandafir criogenat în lumina directă a soarelui. Acest lucru poate provoca pierderea culorii petalelor. Referitor la trandafirii care se vând într-un acesoriu de sticlă, păstreaza trandafirul în recipientul în care a venit. Are scopul de a proteja floarea de umezeala care ar putea afecta aspectul trandafirului, precum și de a proteja împotriva depunerii de praf care contribuie la alterarea și modificarea aparenței. Trandafirii criogenați sunt un cadou foarte apreciat, fiind prezenți din ce în ce mai mult în florăriile de pretutindeni. Poate fi oferit persoanei iubite ca simbol al sentimentelor veșnice, dar și celor dragi despre care știi că preferă daruri prețioase care durează în timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here