Descopera cele mai moderne metode prin care iti poti eficientiza lucrarile in domeniul constructiilor!

0
125

Spre deosebire de odinioara, cand in domeniul constructiilor majoritatea lucrarilor se faceau manual, astazi ai posibilitatea de a te folosi de metode si ustensile moderne, care iti permit sa eficientizezi fiecare pas pe care il faci.

Incepand de la modul in care poti turna fundatiile imobilelor pe care le ridici cu ajutorul unui beton elicopterizat, vezi aici, pana la realizarea unor izolatii de calitate si varuirea rapida a peretilor, toate sunt idei de care trebuie neaparat sa te folosesti, pentru a realiza cladiri de calitate intr-un timp cat mai scurt!

 

Beton elicopterizat – cand este indicat sa-l folosesti?

Recomandat cu precadere pentru suprafete mari, asa cum sunt cele din parcarile de supermarketuri, hale sau depozite, betonul elicopterizat este extrem de usor de turnat. Poti realiza o suprafata foarte mare intr-un timp scurt, avand in vedere ca folosesti in acest sens un dispozitiv special. In acest fel, te bucuri de rezultate excelente, pentru ca pardoseala finita va fi una neteda si complet uniforma. In acelasi timp, reduci considerabil din timpul alocat turnarii betonului, pentru ca nu mai folosesti doar forta de munca manuala, ci o solutie moderna!

Daca te ocupi de ridicarea caselor rezidentiale si vrei sa ai certitudinea ca torni sapa cat mai corect, poti folosi si aici elicopterul pentru a turna ciment!

 

Alege cu grija pardoselile pe care le folosesti

In ceea ce priveste parsoselile pe care le aplici peste sapa, ele sunt extrem de diverse si calitative. Printre cele mai cautate variante de pe piata se numara:

  • pardoselile poliuretanice – usor de aplicat si rezistente la zgarieturi, dar si la socuri mecanice si termice, aceste pardoseli sunt excelente pentru foarte multe tipuri de spatii. Le poti folosi in magazine, in depozite, dar si in locuinta personala;
  • pardoselile epoxidice – interesante ca design, pardoselile sunt create din rasini epoxidice si au o durata de viata de pana la 20 de ani, fara sa mai fii nevoit sa folosesti praguri;
  • pardoselile decorative – le poti monta extrem de simplu, iar rezultatele sunt unele cu totul deosebite.

 

Inchiriaza ustensile si utilaje, in loc sa le cumperi

Daca vrei sa-ti eficientizezi costurile, alege sa inchiriezi popi si schele metalice, sisteme de cofrare si utilaje de mici dimensiuni, care iti sunt necesare in domeniul constructiilor. In acest fel, in loc sa blochezi sume importante de bani in obiecte pe care nu le vei folosi decat o perioada foarte scurta de timp, vei plati mult mai putin pentru inchirierea lor si nici nu va trebui sa-ti faci griji in privinta transportului!

 

Alege sa folosesti hidroizolatii de calitate

Membranele bituminoase, membranele din PVC sau TPO si cele lichide sunt cele mai cautate materiale cand vine vorba despre realizarea de hidroizolatii de calitate. Ai grija ca in timpul constructiilor sa te ocupi cu atentie de acest aspect, pentru a preveni infiltratiile de apa pe termen lung. Este vorba despre o solutie prin care oferi viitorilor locatari posibilitatea de a beneficia de un nivel ridicat de confort, dar si de un mod prin care sa-si protejeze sanatatea!

Milucon.ro iti vine in ajutor atat cu materiale de constructii de calitate, cat si cu echipe de profesionisti, care te pot ajuta sa duci la bun sfarsit lucrari interesante! De la pardoseli potrivite pentru o gama larga de spatii, pana la idei eficiente pentru acoperisuri de terase si solutii pentru incalzire si degivrare, toate iti sunt la indemana. Nu ezita sa ceri ajutor atunci cand ai nevoie, pentru a putea continua proiectele pe care le desfasori!

Date de contact:

E-mail: office@milucon.ro

Telefon: 0766 419 049

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here