Ilie Rafael (PER): “L-am susținut pe domnul Popescu Cristian Piedone in campania locală si așteptăm să își ducă la îndeplinire promisiunile”

0
336

Ilie Rafael (PER): “L-am susținut pe domnul Popescu Cristian Piedone in campania locală si așteptăm să își ducă la îndeplinire promisiunile”

 

🌲Partidul Ecologist Român a început campania și în Sectorul 5!

În acest context de criza economică, socială și de sănătate, de creștere a gradului de sărăcire a populației, de degradare a sistemului de sănătate și educație, de distrugere și înstrăinare a patrimoniului natural și cultural național, de iresponsabilitate și corupție a unei mari părți a clasei politice și de lipsa a unei strategii viabile de dezvoltare pe termen lung, Partidul Ecologist Român prezintă cetățenilor României o ofertă de politică alternativă.

Partidul Ecologist Român promovează o politică pentru oameni și viață, o politică de transformare și modernizare a societății românești, bazată pe principiul protejării și îmbogățirii resurselor vitale ale țării: omul, resursele naturale, cultura și tradițiile naționale.

➡️ La alegerile locale Partidul Ecologist a făcut un parteneriat cu dl Popescu Cristian Piedone – PPU (SL).

“L-am susținut in campania locală si așteptăm să își ducă la îndeplinire promisiunile. Sunt sigur ca noul nostru primar, domnul Popescu Cristian Piedone, nu ne va dezamăgi nici pe noi și nici pe cetățenii sectorului 5! “ a declarat Ilie Rafael, Prim-vicepreședintele PER și președinte al PER Sector 5.

Sursa foto: Bianca Vasile, vicepreședinte al PER

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here