Iata momentul in care Roger Federer a contrazis ofertele de pariuri online si a castigat!

0
170
pariuri online

In mod cert, unul dintre cele mai populare sporturi din lume este tenisul. Nu numai ca este un sport deosebit de competitiv, dar este si printre cele mai epuizante jocuri sportive. Astfel, tenisul a produs sportivi remarcabili de-a lungul anilor prin tensiune, presiune, competitivitate si rapiditate in joc.

Cu toate acestea, solicitarea intensa din timpul partidelor poate provoca si accidentari serioase, astfel incat multi jucatori sunt nevoiti sa “stea pe bara” pana cand se vindeca. Daca exista o pauza, exista si o revenire, iar acesta este subiectul articolului de astazi.

In ultimii 10-15 ani, tenisul a castigat popularitate in cadrul pariurilor sporitve, astfel incat ofertele de pariuri online de astazi cuprind absolut toate evenimentele importante din acest sport. Fiindca fiecare joc este plin de actiune si poate aduce multiple rasturnari de situatie, optiunile de pariuri online sunt deosebit de variate. In plus, tenisul este printre cele mai apreciate sporturi atunci cand vine vorba de pariuri live, iar oferta Get’sBet cuprinde optiuni si cote deosebite la acest capitol.

Roger Federer – Maestrul Elvetian

Este aproape imposibil sa te gandesti la tenisul modern fara sa mentionezi numele lui Roger Federer. Este cel mai mare jucator al tuturor timpurilor, iar lista cu trofee si realizari sportive deosebite este incredibila. Pe scurt, Federer a dominat tenisul masculin din ultimii 20 de ani.

Timp de circa 14 ani, Federer s-a aflat in top 8 mondial (de la sfarsitul lui 2002 pana la sfarsitul lui 2016). In cadrul Australian Open din 2016, Federer a pierdut semifinala in fata lui Novac Djokovic. Ziua urmatoare, intr-un accident ciudat acasa, Roger si-a rupt meniscul.

Fiind obligat sa se opereze si sa ia o pauza de la tenis, a pierdut sezonul 2016. Acesta a fost singurul an in care Maestrul Elvetian nu a castigat un titlu si a cazut din top 10. Multi analisti au fost de parere ca acesta este sfarsitul carierei sale ca jucator profesionist de tenis, iar cotele caselor de pariuri online inclinau in aceeasi directie.

Dupa circa 6 luni de pauza, Federer s-a intors la sportul care l-a consacrat. Australian Open era primul mare turneu al anului si primul mare turneu de dupa lunga pauza a elvetianului. In conditiile in care nu mai castigase un titlu de Grand Slam de la editia din 2012 a Wimbledon si fara foarte mult timp de pregatire pentru turneu, nimeni nu se astepta ca Federer sa atinga etapele superioare ale competitiei.

Cotele ofertelor de pariuri online ii erau potrivnice, oferindu-i o sansa din 20 de a castiga Australian Open, indiferent de realizarile uriase pe care le avea in tenis pana la acel moment. Toti specialistii il scosesera deja “din carti”, insa Federer i-a contrazis pe teren.

A ajuns in finala cu victorii in fata jucatorilor de top 10 precum Tomas Berdych, Kei Nishikori si Stan Wawrinka. Pentru a marca o revenire absolut spectaculoasa, trebuia sa castige impotriva celui mai mare rival din cariera sa: Rafael Nadal. De la finala Wimbledon din 2007, Nadal a castigat toate cele 6 dispute directe cu Federer in cadrul turneelor de Grand Slam.

Dupa un meci de 5 seturi plin de tensiune, Federer a castigat titlul, stabilind un nou record istoric de 18 titluri de Grand Slam in competitiile masculine de tenis. A devenit primul tenismen din istorie care a castigat cate 5 titluri in cadrul a 3 turnee diferite de Grand Slam. La 35 de ani si 174 de zile, Roger Federer a devenit cel mai in varsta castigator de titlu de la Ken Rosewall, in ’71.

Dupa revenirea spectaculoasa de la accidentare si dupa ce a intors setul decisiv in favoarea sa (fiind condus cu 3 la 1 de Rafa Nadal), Federer si-a recapatat increderea, motivatia si foamea de succes. A reusit sa mai castige 6 titluri in 2017: Indian Wells, Miami Open, Halle Open, Wimbledon, Shanghai Masters si Swiss Indoors, iar casele de pariuri online i-au acordat sansele corecte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here