Primaria Baicoi vrea sa acceseze un nou proiect pe fonduri europene

0
429

Primaria Baicoi vrea sa acceseze un nou proiect pe fonduri europene. Ținta administrației locale este modernizarea Grădiniței din Liliești.

Așa cum locuitorii orașului au fost deja obișnuiți, executivul preferă să nu consume bani de la bugetul orașului, atunci când programează câte o investiție.

Nu face excepție nici ultimul proiect, pentru care au fost aprobați deja indicatorii tehnico-economici. Este vorba despre “Creșterea eficienței energetice a Grădiniței Liliești“.

Primăria Băicoi intenționează să obțină aproximativ 3 milioane de lei de la Uniunea Europeană, motiv pentru care va depune o solicitare în acest sens, la ADR Sud Muntenia.

Cu acești bani se dorește refacerea integrală a acoperișului tip terasă, anveloparea clădirii, montarea de geamuri, uși – din termopan, refacerea instalației electrice, construirea sistemului de încălzire prin pardoseală, montarea unui nou parchet și modernizarea grupurilor sanitare.

Între timp, administrația locală se pregătește de o altă investiție majoră, deja anunțată, pe care o vom dezvălui la momentul oportun.

Ziarul de Ploiești

Articolul Primaria Baicoi vrea sa acceseze un nou proiect pe fonduri europene apare prima dată în Ziarul de Ploiesti, stiri Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here