Becurile inteligente, primul pas spre o locuinta smart

0
177

O casa inteligenta are, pe langa multe gadgeturi utile, interconectate si conectate la Internet, si un iluminat inteligent. Iluminatul inteligent este simplu de obtinut prin montarea rapida a unor becuri inteligente.

 

Becurile inteligente se folosesc de tehnologia LED pentru a oferi cea mai buna lumina in camerele unde sunt montate sau in exterior, controlul lor se face de la distanta prin tehnologia Bluetooth sau prin WiFi. Utilizatorul e cel care stabileste intensitatea de lumina pe toate becurile din casa, culoarea luminii, cat de mult este aprins becul, intervale in care se aprinde si se stinge automat.

 

Anumite modele de becuri inteligente se controleaza direct din telefon, fara a mai avea nevoie de fire trase prin toata casa si de intrerupatoare, cele mai multe sunt dimabile, fara sa mai fie nevoie de instalarea unui dimmer in plus. Dupa montarea becurilor inteligente in dulie se regleaza intensitatea luminoasa din aplicatiile smart.

 

Culoarea luminii se poate regla foarte usor, se pot alege din sute de variante de culori, se pot aplica si efecte speciale pentru o atmosfera de poveste. Daca vrei mai mult de la un bec inteligent afla ca sunt si modele care au difuzor, o boxa wireless, care poate reda muzica si poate fi controlata din telefon. Terapia cu lumina pentru un somn odihnitor este una dintre functiile incorporate de multe modele de becuri inteligente, la fel si amplificarea semnalelor WiFi din zona becului inteligent.

 

Folosind becuri inteligente economisim si la factura de energie electrica, costurile vor scadea cu pana la 80-85%. Daca sunteti curiosi sa testati becurile inteligente cateva modele noi gasiti si pe site-ul Egloromania.ro, la preturi accesibile si cu o livrare foarte rapida.

 

Becurile inteligente de la Eglo Romania sunt dimabile, au o intensitate luminoasa perfecta, se pot monta rapid, sunt eficiente energetic si se gasesc mereu in stoc. In pagina de produs aveti toate caracteristicile tehnice detaliate, date utile in momentul in care vreti sa comparati mai multe produse din aceeasi categorie.

 

Eglo garanteaza pentru calitatea produselor sale si le ofera mereu la preturi bune, sunt si lichidari de stoc in magazinul online, asa ca aveti toate motivele sa va schimbati becurile obisnuite cu unele inteligente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here