Vrajeala lui Bologa – Ziarul Incisiv de Prahova

0
173

Graţiela Gavrilescu, unul dintre oamenii care a rupt PNL alături de Călin Popescu Tăriceanu, a decis să-l trădeze şi pe liderul ALDE pentru PSD, după ce acceptat oferta Vioricăi Dăncilă de a se întoarce în Guvern. De profesie inginer chimist, aceasta are la activ patru mandate de deputat şi unul de viceprimar al Ploieştiului. Şi-a început cariera în partidul lui Dan Voiculescu, a trecut la liberali, apoi la ALDE, ca acum să fie în PSD.

După ce si-a dat demisia din Guvern ca urmare a ieşirii ALDE de la guvernare, Graţiela-Leocadia Gavilescu a bătut palma cu PSD pentru a ajunge la acelaşi minister din care a plecat, adică la Mediu.
Sunt cunoscutele si arhicunoscute interesele absconse ale fostului ministru pe mediu in judetul Prahova si nu numai.
Mentionam ca stimabila doamna Gratiela Leocadia Gavrilescu impreuna cu legaturile acesteia au aparut si pe „sticla”, apropo de interviul dat dlui Alex Dima-jurnalist PRO TV, pe care o tara intreaga l-a vizionat, duminica seara, la o ora de maxma audienta. (Cititi serialul nostru „Increngătura politică ascunsa a gunoaielor/Mafia Deseurilor din Prahova”).
Revenind la posibilitatea ca fostul ministru sa ramana in afara jocului politic putem preciza de ce PSD Prahova nu a anuntat un candidat pentru functia de primar la Filipestii de Padure.
Gratiela Leocadia Gavrilescu a promis conducerii PSD ca va scoate dansa din joben ca magicienii invartelilor politice, un candidat mai bine plasat ca restul candidatilor.
Promisiunea se lasa asteptata si rabdarea lui Bogdan Toader are si ea limite.
In fapt, Gratiela Leocadia Gavrilescu se zbate sa isi aleaga oameni devotati in Colegiul de unde a ajuns parlamentar fiind cunoscuta situatia policii dambovitene ca indiferent din ce partid au facut parte (PSD, PNL, etc) primarii din acest colegiu au facut ca voturile sa fie redirectionate catre aceasta.
Situatia la Baicoi este mult mai complicata
Agenţia Naţională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în ceea ce-l priveşte pe Constantin Marius Ioan, primar al oraşului Băicoi, judeţul Prahova. Potrivit ANI, acesta a îndeplinit, în perioada cât a exercitat atribuţiile de primar interimar, respectiv 21 noiembrie 2016-27 iunie 2017, şi funcţia de consilier local, încălcând astfel dispoziţiile legale în vigoare până la data de 10 iunie 2017.
De reţinut că persoana față de care s-a constatat existența conflictului de interese ori starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcție sau o demnitate publică pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirii din funcția ori demnitatea publică respectivă sau a încetării de drept a mandatului. Dacă persoana a ocupat o funcție eligibilă, nu mai poate ocupa aceeași funcție pe o perioadă de 3 ani de la încetarea mandatului.
Problemele, de imagine sau orice altă natură ale primarului Marius Constantin referitor la starea de incompatibilitate vor deveni „floare la ureche” foarte curand. Primarul in cauza a atras atentia unor institutii ale statului cu referire la mafia in care este implicata fosta sa sefa de partid, de pe plan local, dezvaluiam intr-un articol precedent.
Intre timp, la urechile lungi ale organelor de cercetare penala au ajuns si niscai informatii de solicitari de sume de bani pentru anumite autorizatii/aprobari ale primarului ALDE din Baicoi.
La modul cum DNA si-a revenit parca am paria ca orice calcule facute pe seama primarului Marius Constantin sunt moarte din „fasa”.
Oricum, riscul este mare ca primarul Marius Constantin sa tradeze ALDE si sa participe la alegeri din partea PSD. Astfel, promisiunile fostului ministru NU pot fi indeplinite si sansele acesteia sa se regaseasca pe lista de parlamentare – scad pe zi ce trece.
Mafia Deseurilor din Prahova va mai primi inca o lovitura (dupa schimbarea directorului de la APM Prahova) si grupul mafiot nu va mai putea gasi nici sprijin politic si institutional local, utilizand LINIA VERDE, direct la Bucuresti. Vom reveni. (Cristina T.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here