Colegiul Tehnic „Ion Creangă”, spectacol Din suflet pentru Moș Crăciun

0
292

Joi, 19 decembrie, Colegiul Tehnic „Ion Creangă” (CTIC) din Târgu Neamț organizează spectacolul caritabil „Din suflet pentru Moș Crăciun”, în parteneriat cu Asociația Părinților și Consiliul Școlar al Elevilor.

Aflat la cea de-a treia ediție, evenimentul este găzduit de Casei Culturii „Ion Creangă” și începe de la ora 12.00

Spectacolul >Din suflet pentru Moș Crăciun

Prin acest proiect caritabil, s-au strâns aproximativ 10.000 lei- bani ce vor fi repartizați celor 25 de elevi din școala noastră, propuși de către diriginți în funcție de criteriile sociale.

Astfel, încercăm să le aducem bucurii în prag de sărbători, lor și familiilor din care fac parte„, ne-a precizat prof. Gheorghe Apetrei, directorul CTIC.

Spectatorii vor fi introduși într-o atmosferă pe poveste, iar evenimentul se va desfășura după un „scenariu” ce are la bază o familie cu cinci copii, care așteaptă sărbătoarea Nașterii Domnului.

Alături de elevii noștri, pe scenă va urca și trupa Admis de la Piatra Neamț, colegii lui Rareș- băiatul meu. Sunt extraordinar de talentați!

Atât lor, cât și elevilor noștri și tuturor colegilor mei, le mulțumesc pentru implicare și pentru că au înțeles că sărbătorile nu înseamnă altceva decât ca fiecare dintre noi să fie cât mai bun acolo unde trăiește, acolo unde muncește. Asta înseamnă cu anul nu a trecut pe lângă noi„, a conchis prof. Gheorghe Apetrei.

foto arhiv[

Astfel, înnobilați de sentimentul deschiderii sufletești, pe care omul bun simte să îl traducă în fapte de generozitate, cei de la Colegiul Tehnic „Ion Creangă” Târgu Neamț vor bifa o nouă împlinire sufletească, prin realizarea cu succes a proiectului caritabil „Din suflet pentru Moș Crăciun”, editia a III-a.

Sărbători cu bucurii, căci datorită vouă, celor implicați în acest eveniment, 25 de copii care aveau într-adevăr nevoie de generozitate și de o fărâmă de speranță, vor zâmbi, de Crăciun!

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here