UNPR Diaspora in Parlamentul European

0
630

În ultima perioadă de timp am auzit de la mai multă lume cum au meditat asupra deciziei de aderare la un partid sau altul. Unii consideră că pentru buna funcţionare a ţării în care trăieşti nu este de ajuns să-i respecţi pe cei din jur, să nu arunci gunoaie şi să participi la vot, ci este nevoie şi de o implicare mai complexă, precum apartenența la un partid, cu ajutorul căruia scopul tău comun cu cel al grupului devine mai uşor de realizat.
Singurul partid care s-a ţinut de cuvânt şi nu trădat niciodată este Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR), partid care este în plin proces de reorganizare şi creştere continuă a numărului de membri noi, printre care foşti militari, poliţişti, jandarmi, pompieri, rezervişti.
Avand in vedere ca România este pe un drum greşit şi avem nevoie de solidaritate, de unitate, de a creşte imaginea României în Europa, conducerea partidului, prin Daniel Niculae- Vicepresedinte UNPR s-a axat in aceasta perioada pe dezvoltarea organizatiilor din Diaspora.

Astfel, azi, in afara temelor externe si discutiilor politice din Parlamentul European a avut loc o intalnire chiar in aceasta institutie cu Presedintele UNPR Diaspora – Silviu Sauer, Presedintele UNPR Belgia – Vasile Ilie, Presedintele Organizatiei de Tineret UNPR Belgia – Bogdan Băicănescu si Marius Tudor Senior – Adviser in Parlamentul European.
UNPR are 26 de primari, 76 viceprimari, 16 consilieri judeţeni, 1 consilier general, 15 consilieri în sectoarele Capitalei şi 1203 consilieri locali în teritoriu.
Prin reorganizarea partidului nu sunt excluse decizii radicale prin care o parte dintre consilierii locali vor fi exclusi din partid datorita reorientarii lor politice si probabil datoratita haosului produs de incercarea disperata a unora de a fuziona cu P.M.P.
Pe plan local, la nivelul judetului Prahova, actuala conducere va inainta saptamana viitoare solicitarea de excludere a unor conislieri locali si de demitere a acestora deoarece partidul nu se poate reconstrui in mod sanatos decat pe principii solide si de loialitate. (Irinel I.).

Articolul UNPR Diaspora in Parlamentul European apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here