Opozitia, primul esec dupa castigarea alegerilor

0
335
Raluca Turcan aplauda, sambata 8 Octombrie 2016, in sala C.A. Rosetti din Palatul Parlamentului, inaintea inceperii sedintei Consiliului National al PNL. ALEXANDRU DOBRE/MEDIAFAXFOTO

Ca la politica se pricep toti, am vazut. Ca Opozitia se faleste acum cu castigarea alegerilor europarlamentare ( plus popularitate, zic ei) degeaba, s-a vazut ieri. Ca Raluca Turcan e un Mr. Bean in fusta, asta se stia de mult. Altfel spus, Opozitia iar a dat piept cu majoritatea PSD-ALDE. Ar fi primul esec din multe altele ce vor urma, sefia Camerei Deputatilor ramane la PSD.

Noul presedinte al Camerei Deputatilor este Marcel Ciolacu, dupa votul de ieri, acesta urmand sa il inlocuiasca pe Liviu Dragnea. Plini de speranta si aroganta, cei din Opozitie au inregistrat primul esec dupa ce au bagat-o la inaintare pentru fotoliul lasat liber de Dragnea pe Raluca Turcan. Alianta PSD-ALDE a primit ajutor  si de la Ponta si ai lui. ”Ponta si ai lui s-a intors la PSD, pentru ca asta inseamna asta. Noi am propus, de fapt UDMR a propus amanarea pentru o saptamana. Nu au fost de acord. PSD, ALDE si ProRomania au votat impotriva acestei amanari”, a declarat, invidios, deputatul USR Ionut Mosteanu. Sustinuta de PNL, PMP si USR, candidata Raluca Turcan a distrat iar plenul Camerei cu discursurile sale de Mr. Bean.”Romanii care si-au cerut tara inapoi, care au condamnat inselatoria uriasa de incredere pe care un grup care a confiscat puterea in PSD-ALDE ni l-a furnizat in doi ani si jumatate. Votul a fost clar. (…) Daca stati sa va ganditi pentru PNL si partidele care sustin candidatura mea, la logica si aritmetica parlamentara sansele sunt mici. Dar e un gest de responsabilitate. Sa candidezi la aceasta functie, sa dam un semnal de maturitate din partea partidelor de opozitie, in urma votului dat de romani. Aici nu va mai vorbeste un singur om, va vorbeste reprezentantul multor oameni care au votat pontru altceva in politica romaneasca. Nu ati inteles nimic, pentru ca altfel v-ati fi purtat civilizat si ati fi respectat dreptul opozitiei. In aceasta institutie s-au tranzactionat voturi, s-au facut presiuni directe asupra unor parlamentari”, a spus Turcan. Ea a zis, ea a auzit…Neputincioasa, ce sa-i faci! (Andrei Coman).

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here